1
Vremeplov

VREMEPLOV: Znate li kako su čuvenog Petra Borotu zamenili sa ludakom na psihijatriji?!

Objavljeno: 20.09.15 u 13:44

Legendarni golman OFK Beograda, Partizana i londonskog Čelsija – Petar Borota ima jednu od najzanimljivijih anegdota u svetu fudbala. 

Kada je jednom prilikom krenuo u bolnicu, da poseti svog prijatelja Zorana Čavu Dimitrijevića, koji je ležao zbog povrede noge, promašio je sprat i završio na psihijatarskom odeljenju. Ušao je unutra, a Borota, onako čudna pojava, sa ekscentričnom frizurom kada je video da je promašio sprat i krenuo da izadje, zaustavio ga je čuvar i pitao:

“Gde ćeš?“ Borota mu je odgovorio: “Napolje!“ Čuvar mu je rekao “nema šanse da izađeš!“
– “ Kako nema šanse? pa ja sam Petar Borota, golman Partizana!“ A čuvar je odgovorio: „Znam, znam, ovde je svaki drugi Dragan Dzajić!“

Podsetimo, čuveni Petar Borota je uzvšćen u najboljih jedanaest Čelsija u istoriji kluba i to od strane navijača. Legenda živi večno!

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta

0
0

1 Komentara

  1. Jel ofk beograda i celzija,a cava je…. Samo tendecoizni naslovi….ne mojte slucajni partizan da pomenete ljubi vas vucic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter