5
Evropske lige

ŠOU U RUSIJI: CSKA iz Moskve kao Zvezda na Vračaru (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.15 u 15:18

Deveto kolo Premijer lige Rusije obeležio je meč između Mordovije i CSKA iz Moskve, koji su gosti dobili u svoju korist 6:4, iako su na poluvrmenu gubili sa 3:0 i imali igrača manje.

Zvezdin recept sa Vračara, prepisali su „armejci“. Crvena zvezda je u prvom kolu Superlige gubila sa 2:0 na Vračaru od OFK Beograda, a na kraju slavila sa 6:2. Crveno-bele ove sezone je nadmašio ruski CSKA koji je gubio 3:0 od Mordovije i imao igrača manje na terenu, a na kraju je slavio 6:4. Fudbalski kritičari bi dešavanja u Rusiji nazvali „cirkusom“, a zlonamerni bi rekli da je „ruski Terzić“ boravio u svlačionici domaćina na poluvrmenu.

Da sumnja u meč Mordovije i CSKA bude veća potrudio se golman „armejaca“ Akinfejev koji je u prvom minutu dozvolio sebi da mu napadač Lutšenko ukarde loptu i postigne pogodak na prazan gol. Domaćin je do 2:0 stigao u 13. minutu posle crvenog kartona Fernandesa i „bombe“ iz slobodnjaka Rikova. Pravi šok usledio je u 15. minutu kada je Mučameštin povisio na 3:0, proitv ekipe koja nije poražena u prethodnih osam kola.

FOTO: Flashscore/Printscreen
FOTO: Flashscore/Printscreen

U drugom poluvrmenu smo videli što se u fudbalu retko viđa. Posle kornera u 50. minutu Pančenko je smanjio na 1:3. Samo pet minuta kasnije domaćin ostaje bez Đaloa zbog crvenog kartona. Tri minuta kasnije Tošić se ušetao u peterac domaćina i smanjio na 2:3. Domaćin je krenuo sa centra, a minut kasnije Dumbija je izjednačio na 3:3. CSKA nije odmah uspeo da stigne do preokreta, pošto je Luštenko u 68. minutu postigao zanimljiv gol, pošto je prvo promašio loptu kada je pokušao da uhvati volej, ali je iz druge bio precizan.

Kada su svi pomislili da je tu kraj, grdno su se prevarili. Deset minuta pre kraja počeo je šou. Prvo je Musa izjednačio na 4:4 u 80. minutu, a pet minuta kasnije je isti igrač doneo preokret 4:5. Konačnih 6:4 za CSKA postavio je Dumbija u 88. minutu. Sad nam ostaje samo da sačekamo i vidimo da či će se u Rusiji dići velika prašina oko ove utakmice, kao što se digla u Srbiji posle trijumfa Crvene zvezde na Vračaru 6:2.

(Izvor: RuTube)

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter