1
Ostali sportovi

PERUNIČIĆ: Nije istina da je u Zvezdi gore nego ikada!

Objavljeno: 20.09.15 u 08:25

Trener Crvene zvezde Nenad Peruničić uoči početka nove sezone u Superligi kaže da su se crveno-beli u poslednje dve godine maksimalno stabilizovali.

– Neistinite su vesti koje se pojavljuju u vezi sa Crvenom zvezdom. Šokiran sam navodima da imamo problema s licenciranjem igrača za novu sezonu i da Uprava ne ispunjava obaveze prema bivšim igračima. Zvezda je postala zdrav klub, jedan od tri najzdravija u Srbiji i ne sviđa mi se što nas stavljaju u isti koš s drugima – rekao je Peruničić.

Probleme sa licenciranjem imaju Partizan i niški Železničar, a ne Zvezda.

– Imamo skroman, ali siguran budžet. Nije istina da je nikad gore, kako bi neki voleli da bude, a kako je bilo pre. Jako je ružno na taj način pisati o Zvezdi u ovom trenutku – dodao je on.

Ambicije za novu sezonu su sada veće nego ranije.

– Hoćemo da napravimo korak više… Da uđemo u plej-of. Samo da nas zaobiđu povrede našeg mladog tima i biće sve u redu. Očekujemo boljitak. Duga je sezona i mogu da kažem da ćemo se boriti – zaključio je peruničić.

Crvena zvezda će u nedelju od 17.30 dočekati Radnički u utakmici prvog kola Superlige Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Koliko sam ovu telecu glavu i onog maloumnog Butuviju cenio kao igrace toliko mi se sada gade.Ucenjuju decu i prete …mars iz Zvezde i sporta

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter