7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN DRIBLER: Ilić je tražio da me čuva

Objavljeno: 19.09.15 u 09:34

Fudbaleri Crvene zvezde i dalje žive od sećanja na 149. večiti derbi i trijumfa od 3:1.

Navijači crno-belima nisu oprostili poraz u derbiju, pa čak ni evropski trijumf u grupnoj fazi, prvi posle šest godina apstitencije, čini se nije popravio raspoloženje uvek ambicioznih grobara.

Sa druge strane Topčiderskog brda, crveno-beli uživaju u najlepšim trenucima dosadašnjeg toka šampionata.

Sjajni dribler i novajlija u dresu Crvene zvezde, Srđan Plavšić, prisetio se trenutaka sa „večitog derbija“ u kojem je bio enigma za defanzivce Partizana.

– Najveće bitke sam vodio prvo sa Babovićem i Brašancem, a onda im je Saša Ilić rekao: „Pustite ga meni“. Nije bila gruba utakmica, nego borba za svaku loptu. Imali su navijači šta da vide – rekao je fudbaler Zvezde Srđan Plavšić, prenosi Sportski žurnal.

Srđan Plavšić zablistao je u trijumfu Crvene zvezde u 10. kolu Superlige Srbije nad Jagodinom rezultatom 0:3 postigavši pogodak.

0
0

7 Komentara

  1. mali ti i tebi slicni –dva prsta da podignete kada zelite da izgovorite ime sase ilica ****jel jasno bre****Nemas utakmica koliko Sale ima odigranih derbija i pssttttttttttt

    0
    0
    Odgovori
    • Jel vama gobarčićima jasno ili ste stvarno toliko retardirani,da se ne plaća obeštećenje za igrače,od novih 10 igrača,plaćeno je samo za 2-3 njih i to svega 500-600 000 evra a od Rajkovića je leglo3 miliona,od čega je Zvezdino 2 čisto a dug nije 50 nego je smanjen na 40 miliona.

      0
      0
      Odgovori
  2. Само тако настави Срки ! Кад вам се зимус прикључе Иванић и Вељковић бит ћемо још бруталнији према зебрастој прћији !

    0
    0
    Odgovori
  3. Postoji termin u psihologiji gde se žrtva konstantnog silovanja posle određenog vremena zaljubi u silovatelja. Podrška za Sašu Ilića !

    0
    0
    Odgovori
    • Znači,zato ste se vi zaljubili u Zvezdu i stalno ste na njenim vestima.Nije malo da vas neko 7 decenija siluje,kako i kad hoće,ponekad vas ostavi na miru neku godinu,pa sve iznova.Podrška za mladog silovatelja Srđana Plavšića,kao i brutalnog Huga Vijeru.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter