8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TONČEV O KANDIDATURI: Lakrdija od izbora, navijači i Čović me naterali da odustanem!

Objavljeno: 19.09.15 u 15:29

Doskorašnji potpredsednik Crvene Zvezde Ivica Tončev odustao je od kandidature za predsednika, o čemu je javnost obavestio pismom.

– Najnoviji događaji u mom voljenom klubu, a pre svega sprega dela navijača i Nebojše Čovića, kao i kršenje statuta Crvene Zvezde i pravljenje lakrdije od najavljenih izbora naterali su me da odustanem od kandidature za predsednika F.K. Crvena Zvezda – naveo je Tončev u pismu.

On ne želi da bude nečiji alibi i da daje legitimitet nečemu što nije legitimno.

– To ne mogu niti hoću. Zvezdu volim i spreman sam sve da joj dam. Biću joj kao i do sada uvek na raspolaganju, i to bez učestvovanja u izbornim farsama.

Jeste i uvek će ostati Zvezdaš.

– Danas je upravo to opredeljenje razlog za povlačenje kandidature. Sutra ono će biti razlog za moj ponovni angažman. Do tada napred Zvezdo – poručio je Tončev.

Važio je za najozbiljnijeg kandidata za predsednika F.K. Crvene Zvezde ali to svakako neće postati…

0
0

8 Komentara

  1. Doktore, kada vidim koliko te se plaše, znam da si ti taj pravi koji će ih vratiti na mesto gde pripadaju, kao u košarci što ih ugasi i predade ih u ruke narko dilera i ubica !

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde sto je lakrdija od izbora, kao sto ste LAKRDIJA OD KLUBA NA VESTACKOM DISANJU ZAHVALJUJUCI PARAMA NAMENJENIM ZA POMOC BEBAMA, PORODILJAMA, STARIM I NEZBRINUTIM LICIMA, ALI STO VAM JE JEDNOG ABOLIRANOG, NASLEDIO DRUGI, A SADA SE SPREMA TRECI DA NASLEDI DRUGOG ABOLIRANOG..STO JE MNOGO, MNOGO JE, CAK I OD DEVASTIRANOG KLUBA OD STRANE KLEPTOMAN-LEGENDI ISTOG.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa vash patlidzan igokea ili kako se vec zvao, za koga ste vec navijali grobari, je bio vishe od 10 godina na drzavnim aparatima zivota i sad je na izdisaju jer su se aparati modernizovali, a vi to jednostavno ne mozete da ispratite! To se videlo i na utakmici sa AZ-om, gde vas je jedva bili 10000! Vi ste jedan mali klub koji polako odlazi u zaborav!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter