2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJBOLJI IGRAČ PRVOG KOLA LE: Pašće bogataši, Partizan je pravi tim!

Objavljeno: 19.09.15 u 10:31

Fudbaleri Partizana savladali su AZ Alkmar na otvaranju grupne faze Lige Evrope sa 3:2.

Igrač meča, ali i najbolji igrač kompletnog prvog kola Lige Evrope, Kamerunac Abubakar Oumaru, smatra da trijumf nad holandskim predstavnikom nije maksimum koji ekipa iz Humske može da dosegne.

– Rivali su jači i imaju veće budžete, ali ćemo se boriti za proleće u Evropi. Sigurno je da se nećemo zaletati jer Bilbao je dobio Barselonu, Augzburg je igrao egal s Bajernom. Evropa je Evropa, iznenađenja su uvek moguća, što pokazuju rezultati prethodnih godina, nema autsajdera. Mi smo tim, sve je moguće jer živimo i dišemo za Partizan – smatra Abubakar.

Nakon dva sjajna pogotka u mreži AZ-ea, Kamerunac nema nikakvih ambicija da zasluge pobere sam. On je kredit za trijumf premostio na ramena njegovih saigrača na taj način pokazavši određenu količinu nesebičluka.

– Lepo je kada daš gol, ali ne zaboravite da je Partizan tim i da sve što radimo radimo timski. Kod nas je imperativ da se pobeđuje, a ne ko će biti zvezda večeri. Ja sam samo jedan od 11 igrača na terenu i bez mojih saigrača ne bih mogao – insitira Oumaru.

Nakon postignutog gola AZ-eu, Oumaru je radost podelio u zagrljaju sa trenerom Milinkovićem. Nije mali broj onih koji smatraju da je trijumfom nad Holnđanima, zapravo, obezbeđen opstanak Milinkovića na klupi crno-belih. Barem još neko vreme.

– To što smo se zagrlili, to je normalno kada se pobeđuje u svim utakmicama i daju golovi. Šef nam uvek daje podršku, kao što i mi jedni druge podržavamo u svlačionici. Tu smo jedni za druge u svim lepim i manje lepim situacijama – podvukao je Oumaru, prenosi Alo!.

Abubakar Oumaru zvanično je proglašen najboljim igračem prvog kola Lige Evrope.

0
0

2 Komentara

  1. Ови из Беверена срећни што су те се курталисали ! Два гола за 24 месеца !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter