6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STEFAN BABOVIĆ: Da smo bolji igrači igrali bismo u Realu i Barsi

Objavljeno: 18.09.15 u 10:31

Fudbaleri Partizana savladali su AZ Alkmar sa 3:2 na otvaranju grupne faze Lige Evrope.

Uprkos trijumfu, igrači crno-belih nisu bili raspoloženi za razgovor sa novinarima.

Mladi Andrija Živković otvoreno je iskazao emocije, dok je Stefan Babović na ironičan način govorio o kvalitetima kluba.

– Posle šest godina posta u Evropi i teškog poraza u derbiju, velika pobeda. Teško je bilo. Nismo superzvezde, ali nije ni srpski fudbal, mi da smo bolji igrali bismo u Realu ili Barseloni – ironično je konstatovao Babović i dodao:

– Priča se da je prvenstvo gotovo, a ja i dalje tvrdim da smo bolji od Crvene zvezde. Nemam nameru da kukam – naglasio je Babović.

Kako prenosi Sportski žurnal, Babović je meč odigrao sa temperaturom 38. Međutim, delu navijača crno-belih, čini se, ne bi se svidelo ni da je igrao kao Lionel Mesi pošto su zvižduci kada ima kontakt sa loptom ponovo postala učestala pojava.

– Veliki trijumf, uprkos umoru od derbija. Savladali smo ekipu iz Holandije, iz lige mnogo jače od naše. Stalno imamo velika očekivanja, često ne i sa podlogom. Znate li koliko oni imaju novca? Nećemo sad da se zalećemo, Bilbao je dobio Barselonu, Augsburg igrao egal sa Bajernom. Jači su, ali borićemo se za proleće u Evropi – naglasio je Babović, piše Žurnal.

Ni trener crno-belih Zoran Milinković nije bio raspoložen za razgovor posle meča. Njegovu izjavu pročitajte ovde.

0
0

6 Komentara

  1. E,ova ti je dobra,pogodio si u centar…ali ne mogu Barsa i Real da imaju hiljade igraca,mora neko da igra i u malim klubovima ali da igra a ne da glumi igraca.Izjavio si da te novac ne interesuje nego igras zato sto volis fudbal i klub i tu si,takodje,potpuno u pravu.Tata ti je napravio lovu za jos nekolko generacije,posle vas ali po cemu da ti kupi mesto u klubu kad ima toliko boljih igraca,verovatno i onih koji isto kao ti vole fudbal i klub.Verovatno na tribinama ili u foteljama ima mnogo vecih navijaca od tebe,koji takodje vole fudbal ali njima niko nije platio za mesto u timu a voleli bi da igraju iz ljubavi.Ima razlike izmedju voleti i zasluzivati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je izjava decenije. Ko to ne shvata nije normalan i ne treba da gleda fudbal. To je osnova svega i svaki trener treba to da zna. Da mi svi mozemo neke stvari da uradimo bili bi u Realu ili Barsi. Realnost je takva.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedno je ako si dobar igrac pa igras u nekom velikom klubu,a drugo je ako nisi ni za zonski fudbalski klub a igras u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter