10
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNA ODLUKA ARBITARA: Da li je ova sudijska greška odlučila pobednika? (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.15 u 23:13

 Kriterijum suđenja bio je vrlo diskutabilan na meču između Srbije i Litvanije, a ova odluka posebno je ‘bode oči’ srpskim navijačima.

U momentima kada je Srbija stizala zaostatak od 11 poena razlike u prvom poluvremenu, Stefan Marković je majstorski presekao loptu, krenuo u kontru, ali ga je sustigao Mantas Kalneitis.

Usledila je blokada na oduševljenje navijača Litvanije, ali se na usporenom snimku jasno videlo da je lopta prvo dotakla tablu, pa je tek onda usledila ‘rampa’ litvanskog plejmejkera.

Srbija je bila u naletu, na samo korak od potpunog preokreta, čime bi zadala ozbiljan udarac protivniku i preuzela psihološku prednost, a umesto toga je ona potpuno prešla na stranu Litvanaca.

Procenite sami:

(Vine / Passion Basket)

0
0

10 Komentara

  1. Svaka cast momci, nije vam bio dan, zao mi je sto bar do finala nismo stigli pa makar i tamo izgubili. A ovi sto pljuju po igracima nek se nose u ****, sramote za naciju, nezahvalna ****.

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo, strucnjaci ne tupite ga, svi ste sad selektori. Nije nam bio dan i gotovo, a i kako da bude kad Litvanci igraju grubo i previse agresivno. Ovo je bilo sve samo ne kosarkaska utakmica. Takodje su nas i sudije dodatno „castile“. Finale treba da sudi Belosevic da im vrati milo za drago! Osvajaju manekeni u finalu i bice potpuno drugacija utakmica nego ova. Svaki kontakt ce da se svira, jer su to manekeni spanski!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Raduljica panj, Bogdan je tu samo da sutira, a on ni to ne zna ni kada nema niko blizu…Milutinov, Milosavljevic zali boze sto su posli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter