0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Vaterpolisti Radničkog poraženi u Hanoveru

Objavljeno: 18.09.15 u 22:13

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog poražena je od domaćeg Hanovera na startu grupe E druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Radnički je na startu druge faze kvalifikacija za vaterpolo Ligu šampiona pokazao da ima kvalitet i hrabro se borio protiv, ipak danas, boljeg Hanovera. Domaći su počeli veoma bolje i posle prve četvrtine poveli sa dva gola razlike, a do poluvremena je bilo i ‘plus tri’ (7:4).

Međutim, Kragujevčani su se vratili u meč i posle osam minuta igre u nastavku se rezultatski potpuno vratili u igru. Očekivalo se da će se ući u neizvesnu završnicu, ali je umesto toga Radnički potpuno pao i doživeo potpuni fijasko u poslednjoj deonici. Čak 6:0 je bilo za Hanover u tom periodu.

Aleksandar Radović je bio nezaustavljiv u ekipi Hanovera sa čak sedam pogodaka, postigao je polovinu od golova domaćeg sastava. U ekipi Radničkog najbolji je bio Rade Joksimović sa tri pogotka, a po jedan su postigli Nino Blažević, Edi Alijagić, Đorđe Lekić i Nikola Tomašević.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Hanover – Radnički 14:7 (4:2, 3:2, 1:3, 6:0)

HANOVER: Kong, Šloterbek 1, Bukovski 1, Ban 1, Balatoni, Radović 7, Jokić, Tkač, Estefani 1, Tot 1, Bolović 1, Paunović 1, Sagi.

RADNIČKI: Šefik, Novičić, Blažević 1, Joksimović 3, Martinić, Stanojević, Alijagić 1, Lekić 1, Ganić, Bosić, Živadinović, Tomašević 1, Dobožanov.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter