16
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

BUGARINU ‘PALA ROLETNA’: Božinov jurio novinara ‘koji ga pljuje’

Objavljeno: 18.09.15 u 10:10

Fudbaleri Partizana u četvrtak uveče pobedili su sa 3:2 AZ Alkmar ne evro-premijeri u okviru prvog kola Lige Evrope.

Uprkos prvoj pobedi u Ligi Evrope posle šest godina, fudbaleri Partizana nisu bili pričljivi posle utakmice, već su u tubornoj atmosferi napustili stadion u Humskoj.

Najtalentovaniji igrač „Parnog valjkaAndrija Živković „zaratio“ je sa pripadnicima „sedme sile“, a identičnim putem odlučio je da krene i Bugarin Valeri Božinov.

Naime, napadač Partizana je posle susreta sa holandskim timom izašao u miks zonu i od okupljenih novinara tražio da mu pokažu „gde je onaj što ga stalno pljuje“…

– Šta ima protiv mene? Da li sam nešto skrivio ili dugujem neke pare – upitao je Božinov okupljene reportere srpskih medija.

0
0

16 Komentara

  1. Samo polako, sve ce doci na svoje kad nam dodju cigansture na JNA na prolece. Jaooo jadna li vam majka da znate samo sta vam se sprema. Ovo sto Valerij prica to je samo promil. Dobicete po njusci samo tako. Pet komada u mrezi i jos tri sata cekanja da izadjete sa stadiona. Nas su drzali ceo sat, vi cete ostati dok bude bilo potrebno. Nemojte da mislite da ste ovo vi smislili, mozda i jeste ali mi cemo to vase da unapredimo. Sever ce biti skracen ka istoku i zapadu, bice vas ukupno tri ILJADE!!! Dosta je bilo cutanja i fer pleja. Vratiti istom merom i svi zadovoljni. Valerij , cuti brate i radi, sve ce doci na svoje na prolece. PET KOMADA PET KOMADA…

    0
    0
    Odgovori
    • Bice isto kao i na Marakani,ako ne i gore po vas.Tako ste se kurcili i pre nedelju dana pa ste dobili po njuskama,izgazili smo vas za sve pare a tako ce biti i na JNA.Sine,kvalitet je u pitanju,to sam pisao unazad mesec dana,da ce mo vas ispeglati sa 2-3 razlike i toliko je i bilo.Na JNA mozete popiti i petardu.Cutali ste 5 dana,sakrili se u svoje rupe,kao pravi glodari i cim ste dobili ove jadnike,koji bi se u nasoj ligi borili za opstanak,odmah vam porasla krilca.Ovo su vam prvi i poslednji bodovi u grupi,svi ostali ce vas tuku i na lavoru i na strani.

      0
      0
      Odgovori
      • A s kim ste vi jadnici igrali poslednjih 10 godina i koga ste jado pobedili!!! Baron Tintoreto ce da vas odvede u pizdu materinu onako djumle!!!

        0
        0
        Odgovori
  2. Trebao si da krenes sa tribina ali tada bi morao da juris svakog navijaca jer svi te pljuju,mozda i manje od tog novinara.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne dugujes ti, ali taj novinar duguje pare. Velike pare. Nezgodnim ljudima. Tuzan covek, svaki drugi tekst dirigovan.

    0
    0
    Odgovori
  4. To za pare je pametno rekao ima funkcionera nekih klubova koji placaju tekstovi novinarima. sto se tice igre Bozinova dupla 0, Kojic je za Bozinova bio igracina. Mozda se popravi u narednom periodu ali ispuco je mnoge bonuse do sada.

    0
    0
    Odgovori
  5. Rajko spremi se za Stojka, ubrzo ce 20 septembar, to je u nedelju, kada se ovi tvoji okupljaju i pridruzi im se. Ionako si samo mozgom samo za tu. LGBT -te pozdravlja i dodji Na Stojka

    0
    0
    Odgovori
  6. BOZINOV JE KRALJ! SVAKA MU CAST ZA SVE DO SADA, GOLOVI CE DOCI JER DAJE COVEK SVE OD SEBE. PODRSKA ZA BOZINOVA!!!!!!!!!!

    GROBARI SOUTH

    0
    0
    Odgovori
    • Bitno da ti pratiš šta ti Aziz radi… Jesi moj „Pajko“… A možeš nick da promeniš i u „Stojko“, isto mu dođe… Aj spremaj se za paradu, manje bleji po net-u…

      0
      0
      Odgovori
      • Ti mozes da dodjes na moj stojka sa sve tim bugarima, videlo se sinoc koliko vas je bilo na stadionu, sigurno se vi spremate za paradu trolci mali.

        0
        0
        Odgovori
        • Rajko spremi se za Stojka jer ti se priblizava 20 septembar – to je u nedelju i javi se kod onih tvojih

          0
          0
        • Pajko, za početak gramatiku u ruke… I ne brini, biće ti u nedelju puna „rupa“. Znam da te 12k na Partizanovom stadionu ne zadovoljava, tako da nema šta da brineš… Pune „ruke“ posla! :)))

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter