2
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

TRENER JAGODINE: Timskom igrom i duhom na Zvezdu!

Objavljeno: 17.09.15 u 17:44

Trener Jagodine Milojko Gošić izjavio je da će njegov tim dati sve od sebe da ostvari povoljan rezultat protiv Crvene zvezde.


– Zvezda ima dobar, kompaktan tim sa indvidualnim i timskim kvalitetom. Oni su na tome radili, ali mi u ovom trenutku, siguran sam, nećemo ići ispod kriterijuma koji smo postavili. Na terenu ćemo pokazati timsku igru i duh – rekao je Gošić na konferenciji za medije.

Ekipa je dobila dodatnu energiju posle pobede nad OFK Beogradom.

– Izvešćemo najbolji tim koji možemo u ovom trenutku, neće biti velikih promena u odnosu na susret sa OFK Beogradom. Radost naših igrača je bila prevelika posle te utakmice, dobili su dodatnu injekciju i to će ih nositi. Siguran sam da možemo još bolje da igramo.

Nema povreda u timu i da svi igrači spremno dočekuju susret sa Zvezdom.

Prvotimac Jagodine Igor Ivanović očekuje „fenomenalnu utakmicu“.

– Dolazi nam najveći klub u našoj zemlji i mogu da poručim da će moja ekipa dati svoj maksimum da u našem gradu sutra ostanu bodovi – rekao je Ivanović.

Utakmica između Jagodine i Crvene zvezde igra se u petak od 18 sati na Gradskom stadionu. Pročitajte i šta su rekli Kahriman i Božović uoči utakmice.

0
0

2 Komentara

  1. Ova utakmica je rešena
    Zvezdina filijala OFK je dala 3 boda Jagodini,kojoj je to PRVA pobeda ove sezone,da bi ona pustila Zvezdu.
    Svi srećni,zadovoljni,OFK kurva mora da ćuti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter