5
Košarka

FOTO: STARSPORT

POLAKO SE SKLAPA TIM: Božić zadržao u Partizanu igrača koji je bio na izlaznim vratima

Objavljeno: 17.09.15 u 12:11

Košarkaški klub Partizan je u sredu i zvanično promovisao Petra Božića u novog trenera ekipe, a prvi potez šefa struke je poruka upravi da u timu želi Andreju Milutinovića.

Bek koji je u prvom delu karijere bio čak i reprezentativac nakon slabe prethodne sezone u crno-belom dresu bio je na izlaznim vratima Partizana odnosno rečeno mu je da se na njega ne računa tj. da može da potraži novi klub.

Međutim, Milutinović je odlično iskoristio priliku koju mu je Božić pružio u pripremnim mečevima i dokazao je da bi za njega moralo da bude mesta u timu. Tako očigledno razmišlja i Božić pa će Andreja imati šansu da popravi utisak iz prethodne sezone.

Novi predsednik KK Partizan Nikola Peković u sredu se sastao sa kolegom iz rivalskog kluba Nebojšom Čovićem.

0
0

5 Komentara

  1. Odlicno, samo polako. Najbolji pokazatelj je taj da je dosao Vrabac u Partizan, jer BOLJE JE BITI VRABAC U PARTIZANU nego qrac u zvezdi.

    0
    0
    Odgovori
    • I da se Salo sa pecanja vrati, i da Tepic raskine ugovor, i da Pekovic završi sa obavezama u NBA… I da mnogo toga… Pa i dalje nema pomići….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter