3
Domaći fudbal

NOVI KANDIDAT: Gudelj demantuje da ga je kontaktirao Partizan, u igri još jedan bivši prvotimac

Objavljeno: 17.09.15 u 10:06

Iako su iz Partizana odlučno demantovali da će u slučaju nepovoljnog ishoda u duelu sa AZ Alkmarom trener Zoran Milinković biti otpušten mediji se i dalje bave njegovim eventualnim naslednikom.

Bivši selektor omladinske selekcije Srbije Veljko Paunović koji je trenutno zaposlen kao kordinator u Fudbalskom savezu Srbije navodno je odbio ponudu, a Nebojša Gudelj koji se pre dva dana pojavio kao opcija tvrdi da ga niko nije kontaktirao.

– Nisam ni sa kim razgovaorao o preuzimanju kormila, ne znam otkud informacije takve vrste. Partizan je naravno bio i ostao moj klub, Partizan danas igra važnu utakmicu u Evropi… U ovom trenutku najmanje što je potrebno Partizanu to je dizanje tenzija, izjavio je Gudelj za Sport.

Ovaj list navodi da se među kandidatima za trenera crno-belih nalazi još jedan bivši igrač ovog kluba, a to je Darko Milanič koji je trenersku karijeru počeo u Primorju, a posle je vodio Goricu i Maribor u Sloveniji, austrijski Šturm, a od oktobra 2014. godine je bez angažmana pošto je dobio otkaz u Lidsu.

Partizan danas počinje svoju odiseju u Ligi Evrope, a evo koji tim bi na teren mogao da izvede Zoran Milinković.

0
0

3 Komentara

  1. U PARTIZANU JE DOSLA CIGANSKA UPRAVA PO NALOGU PI….G DIKTATORA DA SE UNISTI FK PARTIZAN KAO STO JE UNISTEN VK.PARTIZAN SEDMOSTRUKI PRVAK EVROPE PA KK.PARTIZAN PRVAK EVROPE A NAVIJACI CUTE KO PI….E .

    0
    0
    Odgovori
  2. Dokle bre da nam vise lopuzare sklapaju tim i strucni stab, jer njima je bitno samo da su igraci slobodni koji dolaze tj. za dzabaka -odnosno dolaze bez obestecenja, kvalitet nije mnogo bitan bitno da je za dzabaka–takodje i treneri, da budu poslusnici, kvalitet nije bitan, —to sve sto je za dzabaka ispadne mnogo skupo, jer ispadamo iz evrope i gubimo milione evrica, umesto u LS da smo otisli i uzeli 15.milki mi ispadamo i zadovoljavamo se sa 5 milki, deset bacamo u vazduh. DOKLE bre vise neznalice i hohstapleri da nam vode klub.

    0
    0
    Odgovori
  3. Po mom skromnom misljenju, „funkciju“ trenera trebalo bi da obavlja VUCELA ili eventualno POPOVIC, s’obzirom na „premiju“ svakom po milionce zelenih novcanica za „poraz“ od BATE-a, POSTO SE ONI ZA SVE PITAJU-U PARTIZANU, A ODGOVARAJI I RAPORTIRAJU SAMO JEDNOJ OSOBI ZA DOSADASNJI „USPESAN“ RAD : DOVODJENJE NA MARGINU I U ISTU RAVAN SA DEVASTIRANOM ZVEZDOM!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter