5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Partizan kreće u evropski pohod (21.05h)

Objavljeno: 17.09.15 u 08:50

Fudbaleri Partizana su imali savsvim dovoljno vremena da prebole poraz u 149. večitom derbiju odnosno vreme je da se okrenu evropskim ispitima.

Prvi po redu, koji bi morao da se položi, odnosno u njemu bi morao da se osvoji neki bod na redu je već večeras kada u Humskoj gostuje AZ Alkmar, vrlo neugodan holandski tim.

Tokom nedelje sa crno-bele strane Topčiderskog brda stizale su brojne vesti, ali najmanje su se ticale duela sa Holanđanima. Pričalo se i pisalo o navodnoj špijunskoj aferi, spominjalo se da uprava traži zamenu za trenera Milinkovića, licitiralo se sa njegovim naslednicima, pa se u prilično čudnoj atmosferi očekuje ovosezonski debi Partizana u Ligi Evrope.

– Verujte da sam fokusiran samo na ono što radim, na tim i utakmicu. Ne bih išao van tog okvira. I do mene dolaze svi neprijatni momenti, a trebalo bi ih prevazići. Ne bih komentarisao zašto je stav javnosti ovakav, ali mislim da smo ispunili ciljeve koje je klub pred nas postavio pred početak sezone. Ovo su isti oni igrači koji su eliminisali Steauu, ostvarili finansijsku dobit za klub, bez obzira na to ko šta piše i kako ocenjuje. Verujem u ovaj tim i u ove fudbalere, imaju dosta potencijala, a u danima koji dolaze pokazaće da su pravi, rekao je u najavi meča trener Milinković.

Očekuje se da u večerašnjem meču na teren pošalje ultra ofanzivan tim odnsono u sam špic napada bi trebalo da se vrati Božinov, dok će sa krila gol Holanađana ugrožavati Abubakar i Živković. Promena u odnosu na tim iz derbija je i povratak u prvih 11 Jevtovića, kao i Dornjelasa pošto se ni Ćirković nije pokazao kao idealno rešenje na poziciji centarhalfa.

Stadion: Partizana
Sudija: Danijel Orsato (Italija)

očekivani sastavi:

Partizan: Živković, Vulićević, Balažic, Dornjelas, Leković – Jevtović, Babović, Brašanac – Božinov, Živković – Božinov

AZ: Rošet – Johanson, Guvelv, Van der Linden, Brežančić – Rijenstra, Henriksen, Van Overem – Huperts, Jansen, Dos Santos

0
0

5 Komentara

  1. i ja mislim da ce izgleda biti UPRAVA NAPOLJE,kakva je to ultraofanziva sa bozinovim u spicu(covek ima 10 kg viska,strasno)

    0
    0
    Odgovori
  2. Evropski pohod ali samo za Vazuru, Vucelica i Popovica, bolje reci Evropski ponor. Lako im je kad imaju zrtvenog jarca i to Zokija Milinkovica koji ce biti brutalno najuren posle prvog poraza . Time ce celnici zataskati za neko vreme svoju nesposobnost ali nicija nije gorela do zore.Blizu je dan kad ce publika ponovo skandirati ,, Uprava napolje,,. Bojim se da to ne bude vec veceras.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter