16
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Poluprazan stadion, pobeda Partizana i transparent Grobara koji će izazvati pažnju!

Objavljeno: 17.09.15 u 23:24

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu AZ Alkmara rezultatom 3:2 (2:1) u prvom kolu Lige Evrope pred polupraznim stadionom u Humskoj. 

Heroji u pobedi Partizana u grupnoj fazi posle 2.101 dana, tačnije od 16. decembra 2009. godine bili su Abubakar Oumaru i Andrija Živković.

Ipak, nekako i u senci te pobede jeste atmosfera na stadionu, slaba poseta na premijeri u Evropi, kao i nezadovoljstvo navijača.

Na tribini se takođe našao i transparent koji će sigurno izazvati veliku pažnju, sa natpisom “Koliko plaća Milija?“. 

0
0

16 Komentara

  1. Ljudi, Babovic je uz Ilica jedini kreativni igrac partizana i jedini problem mu je pravovremeno oslobadjanje lopte jer previse gleda u pod dok vodi loptu, ali realno mi boljeg nemamo…on trazi loptu dok ostali bijeze od nje i to je cinjenica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidim novu podmetacinu nasem Klubu u celoj srpskoj stampi…. Izracunato je koliko dana nije pobedio Partizan u grupnoj fazi…. pa se pitam koliko li ceka njihova miljenica! Sramotno, kao da je Partizan klub iz Tunguzije a ne nas, srpski klub i to sampion zemlje, najtrofejniji srpski klub od osamostaljenja zemlje! Zaista necuveno i krajnje bezobrazno. A sta sumecevi kvalifikacija za takmicenja? Oni u kojima miljenica ispada u prvom kolu? Jos jednom-sramota do dna i nekorektnost do neba! MOlim da ovo objavite jer imam pravo da to trazim od vas po zakonu o stampi! Ako vi imate prava postavljati svoje kriterijume i jos birati sta ce te objaviti, prinudjen sam na ovo. Partizan je u informativnoj blokadi i koriste ga samo koliko im sluzi u komercijalne svrhe! A kad bi mogli rado bi ga zaboravili!

    0
    0
    Odgovori
  3. Stefana ne smemo satanizovati i iskazivati bas toliko odioznosti prema momku koji je najvatreniji navijac svoga kluba. Vrlo je ruzno poturati neke stvari koje nemaju veze sa mozgom. Jedino jeste tacno a to je da on MORA DA NAUCI DA SE BRZO OSLOBADJA LOPTE! To carinjenje lopte niko nikome ne moze da tolerise u modernom fudbalu. Najbolji potez u tom smislu je kad loptu direktno sa jednim dodirom predas napred saigracu, narocito u sredini i napadu. Odbrana je nesto drugo, ali tu odlucuje situacija u kojoj se igrac nalazi.
    Stefanu zelimo da bude najbolji igrac kluba ali mora to popraviti.

    0
    0
    Odgovori
  4. Сами да питам Бабиња која ти оно игра била против цигана само погледај снимак самог себе и објасни дали је то тимска игра, ти спутаваш друге играче не дајеш правовремене лопте.Далеко да ми који те критикујемо да имамо нешто против тебе,а можда тренер несме да ти каже да се ослобађаш лопте раније.Друг позз од гробара

    0
    0
    Odgovori
  5. daj bre odjebite vise od decka sa tim provokacijama,ne znam sta imate protiv babovica ali iskreno vidim da je to licno,jer pravi grobari mu daju podrsku zato sto se bori kao lav na svakoj utakmici,i zato ostavite decka da se bori za svoj i nas PARTIZAN

    0
    0
    Odgovori
  6. Jeste problem u ceni karte, moj suprug je hteo da ide sa decom (velikom) i za nas je bilo mnogo da kupimo 3 karte. Onda smo odlučili da ne ide niko….

    0
    0
    Odgovori
  7. Pazi, Babunjo i onaj krs Fabrisio, ja ne znma ko ih stipendira! Ono brazilsko drvo veze sa zivotom nema, tek uzivo se vidi koliki je invalid i debil!

    0
    0
    Odgovori
  8. ovi sa transparentom ni jedan nemaju majcu Partizana,a i ne lice na neke Grobare,azjava pojedinca a ne misljenje istinskih Grobara,a cena je malo za nase uslove visoka,za evropske smesna ali nismo mi Evropa zato…

    0
    0
    Odgovori
  9. pricajte sta hocete Babovic je opet bio jedan od najboljih na terenu,oladite malo glave i razmisljajte s’njom a ne da slusate sta onaj do vas kaze pa svi ko ovce tra la la la la,…Napred Babinjo

    0
    0
    Odgovori
  10. Niko vise nije blesav , nije problem u ceni karte,i pored ove nemastine, ali razlika u igri postoji, volja, zelja, dobra igra u kvalifikacijama za LS , pa onda pad !? Tri bitne utakmice su izgubljene u domacem prvenstvu, pogotovo protiv Zvezde, i sta ? Niko ne reaguje, sve mirise na dogovor da se ciganima da prvenstvo, a u evropi da se zapne … dokle vise da nas navijace pravite budalama…? Imamo kvalitetnih pojedinaca , ali nema ko da objasni kako da oni taj kvalitet pokazu i iznesu… skripi na sve strane…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter