11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Situacija u klubu nije normalna, verovatno su u pitanju političke igre!

Objavljeno: 17.09.15 u 14:00

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će ekipa pokušati da posle pobede u derbiju zabeleži i trijumf nad Jagodinom.

– Moram da se ponavljam svaki put kao papagaj, ali ako želimo ove godine nešto da uradmo, moramo da idemo na pobedu. Jagodina je dobra, jer ekipa koja može da dobije OFK na Karaburmi svakako je jaka. Teško je ‘spustiti’ ekipu nakon derbija. Velika je euforija i dosadio sam igračima sa pričom – rekao je Božović,  aprenosi Tanjug.

Zvezda nikada nije izgubila ni bod u Jagodini, ali…

– Statistika govori da Zvezda nikad nije izgubila ni bod u Jagodini, ali za sve postoji prvi put. Danas imamo trening, i najverovatnije će ekipa koja je igrala sa Partizanom igrati i naredni meč.

On je ponovio da meč protiv Partizana nije pokazao pravu sliku obe ekipe i da se kvalitet pokazuje osvajanjem titule.

-Nit smo mi u derbiju bili toliko dobri, niti Pqrtizan toliko loš, ali kvalitet ćemo pokazati kada osvojimo titulu. Još puno ima da se igra – rekao je strateg crveno-belih.

On je dodao da ekipu ne dotiču izbori u klubu, iako situacija nije normalna.

– Što se mene tiče, situacija nije normalna, ali ja ne mogu da se mešam. Verovatno su u pitanju političke igre, čim je ovako veliki klub u pitanju. Moje je da radim.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener crveno-belih ponovio je da je Luković blizu potpunog opravka. kao i da će pokušati da svim silama „Zvezdinu decu vrati u klub“.

– Luković je blizu potpunog oporavka, ići ćemo postepeno – prvo pola sata igre, pa 45 minuta… Sve ekipe protiv nas se brane i igraju na kontru. Takvu utakmicu očekujem i u Jagodini. Treba da razmišljamo samo o svojoj igri.

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman rekao je da ekipa „raste“ i da se nada dobrom rezultatu u Jagodini.

– Rastemo kao ekipa i idemo u Jagodinu da napravimo dobar rezultat. Neće biti lako, ali idemo na pobedu. Zadovoljan sam svojim igrama i sve ide svojim tokom. Ovde sam da bih uzeo titulu i izašao u Evropu – zaključio je Kahriman.

Fudbaleri Jagodine i Crvene zvezde igraju u petak u Jagodini meč 10. kola Super lige, sa početkom u 18,00 sati.

Nego, znate li ko se to baš ‘zaljubio’ u taboru Zvezde?

0
0

11 Komentara

  1. Javna je tajna u Jagodini da zvezda ima sigurna tri boda sutra u Jagodini…proslonedeljna pobeda kod ofk beograda je garancija za to…pa jos proslog vikenda je po jagodinskim kladionicama masovno uplacivano na pobedu jagodine u bg…sutra udrite lovu na zvezdu ako hocete sigurnu zaradu…

    0
    0
    Odgovori
    • to ti i ja kao navijac Zvezde kazem, nema sanse da jagodina pobedi, previse je Zvezda dobra za nju, sigurna dvojka sutra

      0
      0
      Odgovori
  2. Ipak je Partizan najveci evropski klub koji vec nekoliko godina unazad gostuje na stadionu crvene zvezde otuda se cigani i trude ovoliko jer jaceg protivnika odavno nisu ni videli !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. ВИДИ ОВОГ РАСПАДААА ВИДИ ОВЕ СЕКТЕ ШТО СЕ ЈАВЉА ХАХАХАХ ПА ЈЕСМО ВАС ОДВАЛИИИИИИИ ОД КУ..А ПРИЈЕ НЕКОЛККА ДАНА !?!?!? ЈЕЛ ТО НАМЕШТЕНО СЕКТО БАГЉИВА ХАХАХ МА И ДА ЈЕСТЕ ШТА!?!?МОЖЕ НАМ СЕ КМЕЧИТЕ СЛИНИТЕ КО ВАС ШИША

    0
    0
    Odgovori
    • Ipak je Partizan najveci evropski klub koji vec nekoliko godina unazad gostuje na stadionu crvene zvezde otuda se cigani i trude ovoliko jer jaceg protivnika odavno nisu ni videli !!!

      0
      0
      Odgovori
  4. na cega vam komentari ljudi iz RUPE lice … ??? da zalosno nije … smesno bi bilo … procitajte nalov nekoliko puta … tekst … uporedite ako se secate sve izjave oko dolaska grofa-bozovica do danas , terzica …i ostale ljude … iz RUPE sta nam sve rekose … grof-bozovic krunu onoga sto se u RUPI i oko RUPE desava … kao slucajno saopsti … bozovici , politika te je dovele , politika ti je pare ( naravno opljackane ) obezbedila , politika ti je titulu OBECALA … politika ( najmocniji navijac sa severa …) ti trenutno pozitivan rezultat u jagodini nije potvrdila … bozovicu , imaju puno drugih problema, vremena nemaju … ALI … ONI za zvezdu i tebe rade : jos prosle nedelje poso odradise … i sve dogovorise … samo ti to jos nisu saopstili . bozovicu , znam ti samo na siguricu igras … NE BRINI , SVE JE SREDJENO …

    0
    0
    Odgovori
  5. UDBA smrt sporta u Srbiji od 1944 kao i sve drugo

    Kad ovo izjavi trener cz…

    FKP je prodao puno derbija a i prvenstva

    0
    0
    Odgovori
  6. Kao nije Ofk pustio Jagodinu u proslom kolu…mafijasi, treba vas sve pohapsiti a do tada ukinuti fudbal u Srbiji

    0
    0
    Odgovori
    • jok i nije…pa cela jagodina igrala dvojku po kladionicama…a tako ce i sutra…svi dvojku na zvezdu…sigurno ko kuca…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter