5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK POVISIO TON: Zoran Popović progovorio o pričama da dolazi Gudelj na klupu

Objavljeno: 16.09.15 u 11:11

Kao što smo tokom prethodnih dana već pisali, u javnosti se uveliko šuška da bi Partizan mogao da angažuje novog trenera.

Kao što je poznato, najpre se šuškalo da bi na klupu mogao Veljko Paunović, a nedugo potom, kao podoban za naslednika Milinkovića označen Nebojša Gudelj sa kojim su, navodno, pregovori već u poodmakloj fazi.

Ipak, predsednik crno-belih Zoran Popović izjavio je da medijska nagađanja o smeni trenera Zorana Milinkovića nemaju previše osnova.

– Partizan ima trenera – Zorana Milinkovića – kratko je u izjavi za Sportski žurnal odbrusio prvi čovek srpskog šampiona koji je dalje nastavio u istom tonalitetu.

– Evo, u Moskvi sam, a prijatelji me zovu sa svih strana i pitaju da li sam otišao u inostranstvo po novog trenera. Ljudi, pa mi smo u ponedeljak imali Sekretarijat i jasno pružili podršku Milinkoviću. Našta bi sad to ličilo?! – ogorčen je Popović šuškanjima u javnosti.

Uprkos svemu rečenom, predsednik „Parnog valjka“ svestan je delikatne situacije u kojoj se našao njegov klub.

– Sve ćemo učiniti da pobedimo Alkmar. U nedelju smo rekli treneru i igračima: ‘Probudite se, nije smak sveta, ništa još nije izgubljeno’. Verujem da možemo da savladamo Holanđane i da se vratimo na pravi kolosek – podvukao je Zoran Popović.

0
0

5 Komentara

  1. tako je ,jebes AZ kad izgubis od zvezde,to ne shvataju ljudi koji nisu pravi grobari…nije pocela jesen a mi zaostajemo za gancima 8 bodova,i o cemu prica ovaj vacaros.jebo ga milinkovic kukavica

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo pravi partizanovci znaju šta znaći poraz ili pobeda protiv zvezde. Pobeda protiv Alkmara je važna zbog para i vaših džepova, a pobeda protiv zvezde je nešto za šta bi mt sve dali , i evropu i čak i titulu ( Vojvodini ) Ko to ne shvata zalutao je u Partizan. To se odnosi i na upravu i na igrače. Ko nije plakao kao dete kada je izgubio partizan taj i nije partizanovac. Vučelič i Popović to sigurno nisu. Sada zbog funkcije i novca obožavaju Partizan. Sklonite se sami dok je vreme.

    0
    0
    Odgovori
  3. Alo bre nazadnjak, pusti ti sad pricu o Holandjanima, NEGO STA JE BILO U I OKO PRELAZNOG ROKA I OBECANIH I VEC VIDJENIH POJACANJA i GDE SU PARE OD ULASKA U LIGU EVROPE I OD 10-15 SPONZORA !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Alo bre nazadnjak, pusti ti sad pricu o Holandjanima, NEGO STA JE BILO U I OKO PRELAZNOG ROKA I OBECANIH I VEC VIDJENIH POJACANJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter