5
Domaći fudbal

PONOS ZAKON MENJA: Zbog parade neizvestan početak meča Partizana?

Objavljeno: 16.09.15 u 12:18

Kako stoje stvari, početak meča koji je ove nedelje trebalo da se odigra u Humskoj između Radničkog iz Niša i Partizana nalazi se pod znakom pitanja.

Naime, utakmica 10. kola Superlige Srbije, kako piše Sportski žurnal, između navedenih klubova zakazana je za 20. septembar termin od 19:00 sati.

Ipak, sasvim je moguće, da će početak ovog duela biti pomeren.

Naime, razlog za eventualno pretumbavanje rasporeda jeste održavanje Parade ponosa koja će takođe biti na repertoaru u nedelju.

Upravo zbog toga direktor Superlige za određivanje termina moraće da sačeka bezbednosnu procenu policije.

0
0

5 Komentara

  1. Zar opet zbog gejlija i njihove parade da se odlažu tekme!? Zašto ne paradiraju u svojoj rupi u Ljutice Bogdana!?

    0
    0
    Odgovori
  2. zašto ne kažete i drugi dio vijesti: „početak meča Partizana je neizvjestan jer Božinov predvodi grupu prvotimaca Partizana koji će se pridružiti učesnicima Prajda i prošetati sa njima centrom Beograda, kako bi pokazali svoje seksualne afinitete i dali podršku LGBT zajednici“

    0
    0
    Odgovori
    • Pesak pošalji tvoju lepšu polovinu ako imaš ili koga imaš od ženskog roda u goste kod Božinova i kompanije da proveriš, koliki su -lgbt—- poklonici. ako je je.u buljanfericu onda su zaista** gej družina**ili će je je.ti u vagi..cu–PROVERI PRIJATELJU-

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter