0
Evropske lige

LUČESKU: Sramotno suđenje, pa zar Realu treba pomoć?

Objavljeno: 16.09.15 u 12:31

Real Madrid je deklasirao Šahtjor s 4:0 u prvom kolu Lige šampiona, ali ovaj rezultat ne oslikava prava dešavanja na terenu, smatra trener ukrajinskog prvaka, Mirčea Lučesku.

Naime, rumunski strateg ogorčen je na delioce pravde sa ovog susreta.

– Teško je prihvatiti ovo što se dogodilo. Imali smo kontrolu lopte, dobro smo igrali i onda nas je jedna greška skupo košala. Kod drugog gola smo dobili crveni karton. Želim da nas ljudi poštuju, ali nažalost uvek kad igramo sa velikim klubovima dešavaju se iste stvari – rekao je Lučesku.

On je u prvi plan istakao da arbitri po pravilu uvek blagonaklono gledaju na velike klubove.

– Protiv Mančester sitija, Juventusa, Sudije sude na dva načina, nama dele crvene kartone, a velikim klubovima to ne rade, samo ih opomenu. Dalje, penali nisu postojali, pogotovo prvi. Ovo je neverovatno – ogorčen je Lučesku koji se nije zaustavio na tim rečima: 

– Kod drugog penala lopta je prvo udarila Karvahala u ruku, pa tek onda našeg fudbalera, to su mi rekli igrači. Sudija je bio pod  pritiskom navijača i omogućio je Realu da igra lakše, mislim da je to sramota – naglasio je Lučesku

– Ove sudije ne treba da sude u Ligi šampiona, a Real Madridu svakako nije potrebna nikakva pomoć – podvukao je trener kluba iz Donjecka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter