22
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ MILOSTI: Zvezdan Terzić ponovo isprozivao Partizan

Objavljeno: 16.09.15 u 09:43

Navijači Crvene zvezde i dalje žive od utisaka sa 149. večitog derbija.

Bez sumnje, srce svakog zvezdaša u poslednjih nekoliko dana je puno.

Tri lepa gola najljućem rivalu, odlazak na sigurnih +8, ali i sama činjenica da su njihovi ljubimci na terenu stadiona „Rajko Mitić“ izgledali kao „neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvari“ daju navijačima ovog dovoljno motiva da se i danas bude sa osmehom na licu.

Ista priča je i sa odlazećim generalnim direktorom ovog kluba, Zvezdanom Terzićem.

– Lepo je biti zvezdaš ovih dana, priča se da u poslednjih 15 godina nismo izgledali bolje u derbiju. Ponizili smo igrom Partizan! – smatra Terzić, prenosi Sportski žurnal.

0
0

22 Komentara

  1. A možemo li znati koju ocenu je za suđenje u derbiju dobio Mažić (propustio da isključi Kahrimana, nesviran penal za Partizan…)? Onda će slika o svemu biti jasnija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada smo mogli da opraštamo dugove posle ucena tvojih vajni, lazni doktore—oprastamo ti izgovorene gluposti jer one manje bole. ***Oprosti mu bože ne zna šta govori********* Još uvek čovek u snu, budjenje će mu bit bolno*****++++Pozdrav /200.000 evra/ -Novak Martinović i ostali++++++

    0
    0
    Odgovori
  3. Мени се чини да је Милинковић изјавио да су нас разбили у задњих 20 мин.или је то било против батета

    0
    0
    Odgovori
  4. Tako je Terza,vratili smo jadnu partizanku u realnost,od tolikog letenja u nebesa,tako su tresnuli o beton,da ce tesko da se sastave vise,za 5 klasa smo ipred njih,zato glodari PSSSSSSST

    0
    0
    Odgovori
  5. Miki imenjace vi se I dalje gasite samo jos toga nisi svestan! Zivite jos malo od drzavnih para, ali ni to nece dugo! Uefa nije Uleb! Pa sad ti lupaj minuse koliko hoces!

    0
    0
    Odgovori
  6. deset godina vas ponižavamo i sad posle jedne pobede likujete a vaš igrač kaže da ste pola utakmica namestili šta vam je terziću rekao otac jednog vašeg igrača koga ste bacili u drugi plan

    0
    0
    Odgovori
  7. kakav crni zdrav rivalitet,oni su smrtni neprijatelji a ne sportski rivali,jedan poraz nije izgubljen rat,crvena posast mora biti unistena,svakom tesko bolesnom bude bolje pred smrt,tako se i oni batrgaju.GOTOVI SU!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je zvezda Srbija onda ova drzava ne treba da postoji, jer u njej ne zivi samo klan okupljen oko zvezde, vec i ostali klubovi i stanovnici koji nisu pristalice kluba na cijem je celu mafija. A ta ista zvezda odnosno dr. Poternica bi sa velikim vodjom AV trebalo da objasne ovom istom narodu kako i iz kojih izvora je zvezdin dug za porez placen odnosno smanjen za dvadeset puta jer je od 431 milion dinara sveden na 22 miliona, ODAKLE, dalje taj isti koji je platio slobodu, treba da objasni odakle klubu koji duguje milione evra, ovoliko para za premije iz kojih izvora i placa li on porez na te pare, posto me drzava na mojih 20000 din plate dere od poreza. Zvezdasi shvatite ****SRBIJA SMO SVI MI *** i trebamo biti postena SRBIJA a ne da nam klubove vodi podzemlje i kriminalci, jer ne kradu oni samo od onih koji ne navijaju za zvezdu vec od svih nas

      0
      0
      Odgovori
  8. Više je smorio, ovaj —umesto da pravimo zdarv rivalitet i da pobednik u svakoj utakmici bude njegovo veličanstvo fudbal, ovaj koji je na slobodi sa plaćenom kaucijom samo podiže tenzije i deli ovaj ionako podeljeni narod. O njegovom poštenju najbolje podatke ima interpol i molio bih medije da ovakvog čoveka više izbace iz javnosti, jer takav kakav je kome on može da bude primer i uzor, sem podzemlju i ljudima van zakona.

    0
    0
    Odgovori
    • Sad kada ste pukli vi bi zdrav rivalitet?!A kada je u zvezdi pucalo pevalo se …. umire… gasi se?!A sad bi da se to zaboravi?!Sve sto mogu da ti kazem je Dosao je i taj dan umire Partizan!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Miki– Jes boga mi.. I prosle ste godine isto pjevali, dosao je i taj dan, kada vas je Partizan rasturio na svom stadionu, a na vasem vas nadigrao tako da niste cak ni jednu ozbiljniju sansu stvorili..
        Jedna pojeda i Terzanovo toliko veselje,je jasan dokaz da je pobijediti Partizan u ovoj deceniji,za njega i sve vas Zvezdase, kao sedmica sa dodatnim brojem na Lot-u!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter