6
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

AUTORITET: Đorđević poslao Kalinića na hlađenje

Objavljeno: 16.09.15 u 18:45

U reprezentaciji Srbije vlada pravo drugarstvo, ali se zna ko ima najveći autoritet. U drugom minutu četvrtfinalnog meča na Evropskom prvenstvu bek Češke Blejk Šilb povukao je izalzeći iz bloka za ruku Nikolu Kalinića, sudije to nisu videle, bivši košarkaš Zvezde je protestvovao i dobio tehničku grešku. Aleksandar Đorđević nije razmišljao ni sekundu, te je zbog razgovora sa sudijama Kalinića poslao na klupu. Na kratko hlađenje, a onda nazad da „zakuca“ Čehe…

 

0
0

6 Komentara

  1. Milose, hajde ti lijepo da se ostavis kosarke i Djordjevica jer ocigledno nemas pojma ko je ko u ovom sportu. Ne zelim da te vrijedjam, ali ocigledno ne znas ko je Sale nacionale.

    0
    0
    Odgovori
  2. ti znas da on nevalja pa drao se i on na ivkovića i obradovica kad je igrao kao vođa i kapiten pa kapitenu je da se dere i unosi kuraz

    0
    0
    Odgovori
  3. Pogresno. Đorđević nema AUTORITET. To se lepo videlo kada mu se Teo drao na utakmici sa Nemackom. I ne treba fa ima, jer je previse plad trener i neiskusan trener.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter