4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA JAČI BEDEM ISPRED GOLA: Partizan i definitivno dobija novog štopera!

Objavljeno: 15.09.15 u 20:47

Brazilac Fabricio Silva i mladi Lazar Ćirković ne zadovoljavaju ukuse crno-bele publike pred evropske izazove, pa je pojačanje pred vratima Humske.

Kako prenosi ‘MozartSport’, makedonski štoper koji je već dve nedelje na probi u Humskoj, Aleksandar Damčevski, u narednih nekoliko dana potpisaće ugovor sa Partizanom, čime bi dodatno pojačao konkurenciju na poziciji poslednjeg igrača odbrane.

Mladi Makedonac ima 22 godine i zabeležio je četiri utakmice za mladu i seniorsku reprezentaciju Makedonije. U dosadašnjoj profesionalnoj karijeri nastupao je za Lucern, Krins, bugarski Černomorec i NAC Bredu u kojoj ga je treniran Nebojša Gudelj, čovek koji se spominje upravo kao zamena za Zorana Milinkovića.

Ovaj portal prenosi da je upravo Gudelj tražio da Dimčevski potpiše ugovor sa Partizanom ukoliko on postane novi šef stručnog štaba, ali i da će Makedonac obući crno-beli dres i u slučaju da Kiza Milinković ostane, s obzirom da je igrač po njegovom ukusu.

To samo dodatno potvrđuje da je Nebojša Gudelj zaista u kontaktu sa rukovodstvom tima iz Humske.

0
0

4 Komentara

  1. Немојте да журите, само сте испали из трке за Лигу шампиона, изгубили титулу…сачекајте још неки месец, требаће нам кад почне борба за опстанак у Супер лиги!

    0
    0
    Odgovori
  2. Uopste sad ne bi bio stooer problem da nasa skola ne stvara stopere vec samo napadace koje je kakse prodati sto se tice gudelja ili bilo kog drugog trenera pitanje je sta sad moze da uradi a opet milinkovic sad tesko moze da podigne ekipu koja je svi zaboravljamo rano pocela prioreme rano pocela kvalifikacije odlazak igraca dolazak novih sve to treba uklopiti ulazak u l.e primarni cilj je ostvaren problem je samo u nasem orvenstvu imamo tri poraza sad ja pitam dali je poraz od vojvodine i zvezde nesto cudno ja muslim da nije poraz od pazara je morao biti izbegnut i to je to .sto se tice gudelja dobro bi bilo dobiti holandskog iskustva ali pitanje je dali ovi fudbaleri mogu to ispratiti holandjani su treca industrijska generacija a mi prva sto ce reci oni tri puta brza misle od nas oni igaju trecom i cetvrtom a mi samo prvom to je genetski problem a kako to promeniti ako ne drugim fudbalerima a sad za to nema vremena.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko je ovaj igrac kvalitetan dovoljno govori podatak da nije mogao naci klub.Ako je vec morao da potpise trebalo ga je dovesti 31.08.Za stopere je najvaznija ugiranost.
    Sta sad znaci u JSL ce da igra,a u LE nece,znaci vecu glupost nisam video.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter