7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZA ODREŠIO KESU: Podelio igračima veliku količinu novca!

Objavljeno: 15.09.15 u 10:31

Generalni direktor u ostavci Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, odlučio je da bogato nagradi fudbalere zbog trijumfa u „večitom derbiju“.

Kao što je dobro poznato, Crvena zvezda je minule subote trijumfovala nad Partizanom sa 3:1 i na taj način je sebi prokrčila put do velikih +8 bodova prednosti.

Kako prenosi Kurir generalni direktor u ostavci i predsednik Svetozar Mijailović odlučili su da fudbalerima daju dodatni stimulans za predstojeće susrete Jagodinom i Novim Pazarom, pa će umesto planiranih 50.000 evra, premije iznositi čak 100.000 evropskih novčanica.

Kada se sve to sabere i oduzme, svakom igraču i članu stručnog štaba biće dodeljeno po 4.500 evra za trijumf nad Partizanom.

Ovu vest juče je ekipi na zajedničkom ručku saopštio Zvezdan Terzić, a igrači su mu obećali da će pružiti uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi šampionski pehar vratili u Ljutice Bogdana.

Terzić je još na pripremama za derbi igračima najavio da će dobiti premije, ali im je tada kazao da će biti oko 50.000 evra. Ipak, nakon impresivnog izdanja igrača, uprava crveno-belih je duplirala nagrade.

0
0

7 Komentara

  1. Batalite više sa takvim pompeznim naslovima, dr. Terza jes odrešio kesu, ali nemojte njega više uprvi plan jer lažna je slika, njegovi dzepovi su ispražnjeni, čovek je na uslovnoj slobodi uz plaćenu kauciju. ****Te pare vadi on negde iz bunara koji ima jak izvor hahahahahaha****

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je zveki, SVE PODELI, NASLEDNICIMA OSTAVI PRAZNU KASU I JOS VECE DUGOVE, PA NEKA TE ONDA SERVERI PROZIVAJU, BAS TE BRIGA..KADA SU DZEPOVI PUNI LAKSE SE „TRPI“.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. O-D-A-K-L-E——-i da imam para oklen mi. Da li je to dr. Poternica kupio klub kada se ponasa kao da je njegovo vlasnistvo, Ovamo podneo ostavku, a sdruge strane gazda-bogato nagradjuje igrace. Meni na moju bedu od plate od 20.ooo dinara drzava naplacuje poreze i prireze, pitam se da li ovaj gazda placa te drzavne obaveze, i ioklen mu novci, toliki budzet ima moja sirotinjska opstina, SRAMOTA -ali ovo je stvarnost, SRBIJE–Krimosi i mafioze zive u izobilju i niko njima nista ne moze. Zakoni ove drzave vaze samo za obicne ljude i obicne smrtnike, ne i za njih oni imaju svoje zakone —-ljudima za 5000 dinara seku struju, vrse popis imovine za neplacen porez, a ovde 50 milki evrica duga i dele se nagrade D-O-K-L-E vise—SRBIJO PROBUDI SE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter