0
Košarka

FOTO: Youtube/Printscreen

SJAJNA IDEJA: ‘Ludi srpski trener’ rešenje za hrvatske probleme (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.15 u 13:10

Ni dva dana nakon debakla košarkaške reprezentacije Hrvatske u meču osmine finala Eurobasketa u kojem ih je ponizila Češka ne smiruju se strasti kod komšija.

S obzirom da je Velimiru Perasoviću istekao ugovor sa Košarkaškim savezom Hrvatske novinar Jutarnjeg lista ima originalno rešenje za njegovog naslednika. Umesto ‘Drvenog’, kako on zove Perasovića, trebalo bi angažovati ‘Limenog’, fudbalskog stručnjaka iz Srbije koji je svojevremeno postao internet senzacija.

– Sećate li se vrsnog pedagoga ‘Limenog’? Jutjub senzacija iz Srbije jedina može spasiti hrvatske košarkaše. Ovo bi eventualno mogao izvući pedagog kalibra Limenog, ali naš ‘Drveni’ (Velimir Perasović) nema nikakve šanse, proletelo mi je mislima dok sam u nedelju gledao kako nam se krepani košarkaški ponos trese na minus trideset protiv Ceške. Ako vam je slučajno promakao, Limenog, amaterskog fudbalskog trenera iz neke srpske provincije, još možete da pronađete na Jutjubu kako divlja za vreme utakmice, čupa kosu, penje se na kućicu i 90 minuta nepokolebljivo i besomučno, poput poslednjeg kočijaša, psuje ženske članove familije vlastitim igračima tako da se te sirote majke i sestre na kraju meča osećaju kao seksualne robinje. ‘Drvenog’ ćete, pak, ubuduće viđati na klupi Baskonije jer je završio posao sa hrvatskom reprezentacijom, napisao je novinar Jutarnjeg lista, a prenosi Mondo.

Kako su Hrvati u potrazi i za fudbalskim selektorom nakon otkaza Niki Kovaču možda bi Limeni mogao da obavlja i dve funkcije istovremeno.


(Izvor: Youtube/FunnyVideos)

Pročitajte i šta novo o srpskoj košarkaškoj reprezentaciji ima da kaže Predrag Šarić koji je pre samo dva dana vrteo potpuno drugačiju priču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter