5
Košarka

FOTO: STARSPORT

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Partizan dobio novo pojačanje!

Objavljeno: 15.09.15 u 23:59

Košarkaški klub Partizan intenzivno radi na kompletiranju igračkog kadra za predstojeću sezonu, a danas su dobili značajno pojačanje.

Posle Adina Vrapca koji od danas trenira sa Partizanom i igra na poziciji krila, Partizan je dobio još jedno pojačanje na tom mestu. U pitanju je povratnik u crno-beli tabor, dosadašnji košarkaš podgoričke Budućnosti, Čedomir Vitkovac. On je danas potpisao ugovor sa svojim nekadašnjim klubom.

Vitkovac je već igrao u Partizanu od 2007. do 2009 godine, kada je sa uspehom sarađivao sa Duškom Vujoševićem, koji je ovog leta ipak smenjen sa mesta trenera košarkaša Partizana.

Vitkovac ima 32 godine, a u karijeri je pored Partizana i Budućnosti još nosio i dres kruševačkog Napretka, Crvene zvezde i Igokee. Prethodne sezone je u dresu podgoričkog tima beležio 5,8 poena i 3,1 skok po meču.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Takođe, Partizan je dobio pojačanje i u stručnom štabu, pošto se trenerskom dvojcu Petar BožićDušan Kecman pridružio i Vule Avdalović. To bi trebalo da bude ozvaničeno tokom sutrašnjeg dana.

0
0

5 Komentara

  1. Koja euoforija dug od pet miliona nedozvoljava nista spektakularno sta letite ovi prdthodni su zajadili da treba vreme da se postavi temelj za nesto sutra a to su aranitovic..marinkovic..andric..glisic..centar? I uz njih muric vitkovac.. i jos par koji ce davati logistiku mladima a treba te mladje maksimalno forsirati i razvijati i obavezno traziti nekog vanserijskog koji bi bio kao nekada kicanovic djirdjevic drazen oko koga ce se vrteti igra.

    0
    0
    Odgovori
  2. Који ће нам уопште овај билмез, па дечко нема везе са везом, ако је овај појачање, онда Пековићу, марш у планину одакле си и дошао -.-„

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter