20
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLEDNJA ŠANSA ZA MILINKOVIĆA: Partizan u pregovorima sa legendom kluba!?

Objavljeno: 15.09.15 u 17:48

Iako u Humskoj tvrde da imaju poverenje u svog trenera, po poslednjim informacijama, Partizan pregovara sa potencijalnim novim trenerom. 

Kako prenose Novosti, uprava crno-belih već je kontaktirala legendu Partizana Nebojšu Gudelja koji je u oktobru raskinuo saradnju sa holandskog Bredom na čijoj je klupi jedino i sedeo u svojoj dosadašnjoj karijeri od 2012. godine.

Ovaj 46-godišnji stručnjak je bio nezamenljivi član odbrane Partizana od 1991. do 1994, kada je odigrao 82 utakmice i postigao osam golova. 

Kasnije je nastupao za Logronjes i Leganjes u Španiji i za holandske klubove Spartu i Bredu. 

Da li je ovo pravo rešenje za klupu Partizana?

0
0

20 Komentara

  1. Зар поново више навијача ИЛР-а на објави о Партизану ?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Za Ne-istinu i Ne-realno, Pa naravno da smo za crveno bele shovnicare, i turske delije, kako sami sebe nazivate po imenu turskih bojovnika Sulejmana V.“INSTITUCIJA“..
    Mi godinama igramo utakmice sa svjetskim fudb.velikanima Realom,Interom iz Milana, a ne Zapresica sto jevas domet,Portom,Arsenalom, a vi ste sretni kada odete do Surdulice,i jos se usput divite surdulickim kravama,pa vas je citav stadion u Surdulici docekao mukanjem.. A sto se tice legendi, pogledaj te samo koliko je fudbalera za A reprezentaciju dao Partizan, a koliko Zvezda..)

    0
    0
    Odgovori
    • Vi mozete biti samo samozvana institucija i nista vise.Formirani ste u ZG i eventualno tamo mozete biti nesto ali cisto sumnjam jer i oni imaju bolje klubove od vas.
      Mozete ponekad igrati sa Realom,Interom i sl.ali ih ne mozete pobedjivati,kao sto je to Zvezda cinila a tek o osvajanju titule sampiona Evrope,mozete samo da sanjate.Vas fah su Dila Gori i slicni amateri,pod uslovom da Samrock ne igra to takmicenje.Od kad menadzeri sastavljaju reprezentaciju,imate vise igraca ali kad je bilo normalno vreme,niste imali vise od 2-3 igraca,dok su Zvezdasi cinili gotovo polovinu.

      0
      0
      Odgovori
    • Kakvu bre instituciju?Opsrepoznato je da u Srbiji ima samo jedan klub koji je institucija a to je CRVENA ZVEZDA…isto vazi i za SD.

      0
      0
      Odgovori
  3. Neka ovako ostane za sada, a posle utakmice u LE treba se nesto uciniti, pod prvo uprava je kriva, a ne trener, oni su trebali na vreme da dovedu kvalitetnije igrace od sadasnjih, Babovica ni na klupu da stave!! Da se na vreme razmislljalo o odbrambenoj liniji pa o levom beku, zadnjem veznom i puno kvalitetnijem centarforu ,bilo bi lepih rezultata to je sigurno. Kako su nam jokana oterali? Kao nije bio dobar! a sada igra u LS! Kako su oterali Stanojevica nije bio dobar? uveo Partizan u LS! Sve su to dobri treneri, oni trebaju da odlucuju o prodaji, kao sto je Stanojevic hteo da zadrzi Klea,a oni ga prodali plus oterali ODLICNOG trenera!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne slazem se samo za Pauna nije on za PARTIZAN ti treba cvrsta ruka i neko ko sme da podvikne na igrace a Paun to nije….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter