4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PAZAR: U Čačku su nas vređali na nacionalnoj osnovi, a sudija i delegat su bili ‘slepi i gluvi’!

Objavljeno: 15.09.15 u 00:02

Fudbalski klub Novi Pazar osudio je nesportsko ponašanje navijača Borca iz Čačka u nedeljnom meču odigranom na stadionu kraj Morave.

U klubu iz grada kraj Jošanice navode da su pristalice „zebri“ vređale njihove igrače na nacionalnoj osnovi, a da delegat i sudija nisu prekinuli utakmicu. Saopštenje Novog Pazara prenosimo u celosti:

– Skandalozno je da delegat i sudija na meču ostanu gluvi i slepi i dozvole da se utakmica igra u takvom ambijentu. Nekoliko puta skrenuli smo pažnju delegatu na nacionalistička skandiranja, na šta nam je odgovorio da on tu ne može ništa i da će se navijači smiriti. Tek kada je predstavnik našeg kluba demonstrativno napustio klupu i izašao sa stadiona delegat je dao instrukcije zvaničnom spikeru, koji je u 92. minutu meča pozvao publiku ‘da fer i sportski navijaju, kao što su to radili i do sada. Naš klub bude kažnjen i pišu se feljtoni u novinama o nacionalizmu, a kada se to dešava na drugim stadionima tada svi ćute, i delegati i sudije i Savez i mediji – piše u saopštenju.

Borac je savladao Novi Pazar sa 3:0 u devetom kolu Superlige Srbije.

0
0

4 Komentara

  1. Pa napustite ligu ako vam se ne svidja . Nema gorih navijaca od vasih , ako se oni huligani i teroristi uopste mogu nazvati navijacima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter