9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAO GROM IZ VEDRA NEMA: Defanzivac tužio Zvezdu, traži svoje pare

Objavljeno: 15.09.15 u 10:10

Odlazak Terzićeve uprave, dolazak trenera Božovića i mnoštva novih igrača, začinjene pobedom u derbiju, u Crvenoj zvezdi su tokom leta u drugi plan gurnuli najveći problem kluba koji je već neko duže vreme kamen spoticanja svakoj upravi: ogromne finasijske dugove.

Međutim, doskorašnji fudbaler crveno-belih, Novak Martinović, odlučio je da vrati klub u realnost tuživši Crvenu zvezdu na ime neizmirenih dugovanja u iznosu od 200.000 evra.

Ovaj fudbaler je pre dve sezone stigao u Ljutice Bogdana da pojača defanzivu, ali se nije naigrao na stadionu „Rajka Mitića„. Iako najavljen kao zvučno pojačanje nije pružio očekivane igre, a potom se i povredio, piše Blic.

Martinović je vukao povredu više od godinu i po dana i nije odigrao ni jedan zvanični meč za klub posle tog peha.

Ali pošto je doašo u vreme stvaranja šampionske generacije imao je visoka primanja. Budući je dobio samo deo novca, ostatak je rešio da naplati preko suda, pa je jasno da će Zvezda morati da izdvoji sasvim pristojnu sumu novca kako bi namirila ova potraživanja.

0
0

9 Komentara

  1. Izgleda da je rešenje problema uvaljivanje u dugove od 50-60-100 miliona eur… Pa Zvezdana doživljava renesansu… Apsurd SrBski, vest odmah posle ove : „generalni direktor u ostavci i predsednik Svetozar Mijailović odlučili su da fudbalerima daju dodatni stimulans za predstojeće susrete Jagodinom i Novim Pazarom, pa će umesto planiranih 50.000 evra, premije iznositi čak 100.000 evropskih novčanica.“… Pišaj po sirotinji, ovcama, gladnim, bolesnim, starim, i svim ostalim govedima koja su glasala i podržavaju vele-izdajnika! Celu državu u Farmu, i da završimo više sa tom mizerijom zdravog razuma koja je preostala…

    0
    0
    Odgovori
    • Goveda su glasala i podrzavala Tadica i Dacica a tek sada je pocela pravna drzava da funkcionise.Cim ljudi ne dozvoljavaju grobarke otimacine,mahinacije i kriminalne radnje,odmah su trn u oku.Groblja ne zele postenu i ispravnu Srbiju,vec talog,mulj,da love u mutnom i prodaju maglu.E,to je moglo kod gore pomenutih,ovde nema i dolazi sve na svoje mesto a kad je sve posteno,vas nigde nema niti ce vas biti.

      0
      0
      Odgovori
  2. O čemu vi pišete? Kakvi dugovi? Kakva realna situacija?
    Prepolovilo se 50 miliona duga, bez zarađenog dinara! Dovedeno 20 igrača sa dobrim primanjima! Ide se vladinim avionom na sastančenje! Gradi se sportska hala! Dele se hiljade eura premije za svaku tekmu… Je ne vidim tu nikakvu tešku situaciju, i nedostatak novca. Šta više, gde se ima, tu se i prosipa… p.s. I ne zaboravite SMS za bolesnu decu da pustite, jer „niko nema Zvezdo to što imaš ti“, čak ni bolesni i gladni!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne sine,pobrkao si loncice,nema potrebe za SMS a od bolesnih nikad nismo ni uzimali,imamo sponzore i to jake jer je privilegija biti sponzor bivsem prvaku sveta i Evrope.Samo smo platili Srnica i Matosa i to simbolicno a od Rajka su legla 2 miliona,tako da ima odakle.
      Znam da mnogo boli demoliranje od Subote,kao i kosarkasko ciscenje ali sa nijednim Vucic nema veze,njega koristite samo kao alibi.

      0
      0
      Odgovori
  3. To je onaj Martinovic koji je dosao u Crvenu bez obestecenja (kako ste i vi pisali) poput 70 drugih u zadnje 2-3 godine a niko ne spominje ogromna primanja i ovo je bez premija jer ovaj nije pobedio vise od 3 utakmice.

    0
    0
    Odgovori
  4. Shvatite covek samo postavlja klub na svoje mesto, i vraca ih u stvarnost i istinu, dr. skoro rajku blagajniku deli pare na ruke, skoro premije protiv mladosti, sada se suska 100 hiljada evra premije za pobedu u derbiju —–a onda budjenje iz sna —narasla dugovanja —javice se jos neki Novak Martinovic verovatno—jer ocigledno raspalo rukovodstvo *zver*zdve* zivi u snovima—odnosno od lazi i prevara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter