21
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

HRVATSKA LEGENDA: Mi imamo možda i najboljeg centra u Evropi, a onaj DRVOSEČA Raduljica…

Objavljeno: 15.09.15 u 18:12

Košarkaška javnost u Hrvatskoj teško se miri sa činjenicom da su njihovi “vatreni“ ispali od Češke Republike u osmini finala Eurobasketa, a o toj temi govorio je i legendarni Mirko Novosel. 

On je za hrvatske medije napravio paralelu između centara srpske i hrvatske reprezentacije i tom prilikom je našeg Miroslava Raduljicu nazvao – “drvosečom“.

– Tomić je među najboljim centrima u Evropi i u ključnoj ga utakmici nema, a tamo neki drvoseča Raduljica bacuje preko 20 koševa na meču. Naši su igrači tokom priprema možda odradili hiljadu skok šuteva, ja sam svojevremeno bacao minimalno 10 hiljada. Uzaludno nam je da imamo i deset vrhunskih igrača kad u procesu zakaže neko drugi – istakao je Novosel u intervjuu za jutarnji.hr.

0
0

21 Komentara

  1. Bolest. Gledao sam njihovu utakmicu na HRT. Na -30 govore kako su bolji od Čeha. Neko je ostavio komentar na jednom portalu da im je košarka propala otkad nemaju srpske trenere. Nije daleko od istine. Najveće uspehe im je pravio Maljković sa Jugoplastikom, Slavnić je dao Drazenu šansu u Šibenki kad je bio 16-godišnjak, Đurović sa Zadrom srušio veliku Cibonu… Imaju dobre igrače, realno, ali nemaju trenere, uz već tradicionalan kompleks od nas. U svakom slučaju njihov problem…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao sto rece neko ovde, mi imamo najbojljeg centra koji nazalost ne igra..Bobi Marjanovic.
    a sto se tice hrv..najbolji je bio simon, ostali nisu vrijedni pomena.fali im mnogo toga.pleja nemaju, samo mi nije jasno kada su vec angazovali stranca zasto to nije klasa igrac vec taraba..

    0
    0
    Odgovori
  3. Raduljica je bolji od Tomica, Raduljica je igrao u NBA a Tomica tamo ne zele, Raduljica ima srebro sa Srbijom na Svetskom, Tomic plac, jad, tuga…

    0
    0
    Odgovori
    • Ante tomić klasa. pa igrao je i perović kosta u barsi znači i on je klasa kod njih je klasa samo mali šarić a ostali prosek .

      0
      0
      Odgovori
  4. Kao prvo nemate 10 vrhunskih igraca,pojedinci su vise nego tragikomicni.Kada ovo prihvatite mozda nekad,negde budete treci,cetvrti ali i to je puno za pojedine cirkuzante iz vase ekipe!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. ti si mirko izlapio ti si bio dobar dok je dražen bio alfa i omega i pojedinci.a sad imate sve same panjeve jer drvoseće ruše i ostaju panjine

    0
    0
    Odgovori
  6. E moj Novosel cinjenica je da ne mozes da se pomiris jbg dobro je pa niste batalili da prenosite utakmicu na -25 kao sto ste to uradili u Vaterpolu,mada bi meni bilo milo da ste prosli pa da vas Srbija odere,mada je moje misljenje da ste mozda i namjerno ispali da vas Srbi ne bi drali pa da gasite televiziju hihihihihihihihihihihih

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter