8
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ČESI PRETE POMPEZNO: Proći ćete kao i Hrvatska!

Objavljeno: 15.09.15 u 11:31

Košarkaška reprezentacija Češke ostvarila je ogroman uspeh plasmanom u četvrtfinale Evrposkog prvenstva u košarci.

Međutim, Jan Veseli i njegova družina nema nameru da se zaustavi na pukom plasmanu u završnicu EP.

Osokoljeni činjenicom da su preskočili Hrvatsku kao plitak potok, igrači ovog tima pompezno najavljuju i da će „Orlovima“ saseći krila.

– Srbima preti opasnost da prođu kao Hrvati! Pripremamo se na isti način. Kada smo bili sposobni da pročitamo Hrvate, možemo i njih. Ne mogu oni da izmisle ništa novo – izjavio je Pavel Pumprla, a sport.idnes.cz.

Sa puno optimizma rasplet meča sa Srbijom čeka i Hurban.

– Čeka nas bolji tim od Hrvatske. Posebno kada se gleda konstantnost, balans, dužina klupe, kvalitet. Biće to težak meč, ali to nije tim protiv koga ne možemo da igramo, u najmanju ruku egal meč – rekao je Hruban.

– Imaju košarkaškog genija Miloša Teodosića, istetoviranog gorostasa Miroslava Raduljicu. Tu su i Bogdanović, Nedović… U drugu ruku, nije to ništa sa čime se do sada nismo susreli – tvrdi Hruban, prenosi Mozzartsport.

0
0

8 Komentara

  1. prvo-moramo da postanemo svesni koliko smo jaki a mnogo smo jaki ova nasa kaznena ekspedicija i amere bi stapkala cesi samo petnaest minuta mogu da igraju snama a posle fijasko najmanj 20 razlike

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter