6
Domaći fudbal

ČELSI POSLAO SKAUTE: Zlatni ‘Orlić’ Crvene zvezde na putu ka Stamford Bridžu?

Objavljeno: 15.09.15 u 11:52

Ako je verovati pisanjima engleskih medija, član zlatne U20 generacije reprezentacije Srbije i vezista Crvene zvezde mogao bi karijeru da nastavi u ekipi Čelsija, kod Žozea Murinja!

Reč je o Marku Grujiću, 19-godišnjem defanzivnom vezisti koji posetuje bogat napadački asortiman poteza.

Nakon fantastičnog  nastupa Grujića na meču Partizana u subotu, u engleskoj su se pojavile priče da su „Plavci“ poslali skauta na derbi kako bi pronašao nekog novog Matića ili Ivanovića, prenosi Blic.

Grujić je bio jedan od najboljih pojedinaca u trijumfu crveno-belih od 3:1 i pošto je „pohapsio“ sve veziste crno-belih uključujući i bezmalo dve decenije starijeg Sašu Ilića.

Britanci prenose da je šef skauting službe Čelsija Majkl Emenalo lično prisustvovao derbiju u subotu, kako bi uživo mogao da se uveri u kvalitete mladog reprezentativca.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

Nakon osvajanja zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Ljutice Bogdana su ovog leta stigle unosne ponude za ovog igrača, uglavnom iz Nemačke, ali je ovaj rođeni Zvezdarac odlučio da ostane u voljenom klubu barem još ove sezone.

Ipak, shodno finasijskim moćima Čelsija, ali i drugih klubova kojima je on zanimljiv, ne bi trebalo da bude preveliko iznenađenje ukoliko Grujić i na zimu napusti stadion „Rajko Mitić„.

0
0

6 Komentara

  1. Za razliku od Rajkovica ovaj stvarno vredi.Koliko vredi odlucice sam Ako ostane Zvezda uzme titulu i igra u Evropi bice dosta interesenata.

    0
    0
    Odgovori
    • Može 10 kila žive vage jedan euro!
      Realna vrednost. Domet mu je Bugarska, najdalje!
      Eto, i Rajko posle Reala, Barce, Čelsija, Liverpula, itd, se ipak odlučio za Izrael!? 😀 Axaxaxaxaxaxaxaxa

      0
      0
      Odgovori
  2. hahahahahahaaaaa***Marko Grujići Danilo Pantić ++++ oslonci i nosioci igre,******ekipe Čelsija********* +++ vic decenije*****++++++

    0
    0
    Odgovori
  3. Evi ga novi Rajković… Ako krenete i sa njime po 10 naslova i 5 klubova dnevno, tj. novim serijalom „Male Neveste“, idete na ban! Ne mogu više da varim te splačine…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter