5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA DECA SIJAJU PUNIM SJAJEM: Fudbalski velikani snimili tandem iz Zvezde!

Objavljeno: 14.09.15 u 13:36

Večiti derbi uvek privuče dosta stranih skauta, tako je bilo i ovoga puta. Nije teško pretpostaviti da su u centru pažnje bili zlatni ‘orlići’, Andrija Živković, Ivan Šaponjić, Marko Grujić i Vukašin Jovanović.

Partizanovci su se uklopili u sivilo ekipe, ali su zato Zvezdaši zapali za oko fudbalskim moćnicima.

Dnevni list ‘Sport’ piše da je u tefteru Čelsija našao Marko Grujić (19). Ime sjajnog veziste je ‘podebljano’ , pa bi Nemanja Matić i Branislav Ivanović možda uskoro mogli da dobiju društvo. Ne treba zaboraviti da su plavci skoro kupovali u Srbiji, ali su mladog Danila Pantića prosledili na pozajmicu u Vitese.

Grujića još od ranije prati i Hamburger, a osim njega veliku pažnju privukjao je i štoper Vukašin Jovanović.

Briljirao je u meču protiv partizana, a to su uočilii predstavnici Bordoa. U francusli klub je letos stigao dsni bek OFK Beograda Milan Gajić. Ta kupovina se ispostavila kao dobra, pa ne bi čudilo da požele još jednog proverenog igrača, zlatnog sa Novog Zelanda… 

Zvezdina deca sijaju punim sjajem, pod dirigentskom palicom Miodraga Grofa Božovića. A njegov pečat već se vidi…

0
0

5 Komentara

  1. Hahahaha , isto ce da budu naduvani kao i rajkovica sto su naduvali pa ga ISPUVASE na prvoj ozbiljnoj utakmici. Smesni ste, cim dobijete jednu utakmicu novinari vas dizu u nebesa kad ono CORAK!!! vasa skola SMESNA DO BOLA!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Idan Verd, Micel Donald, Hugo Viera, Luis Ibanjez, Bruno Matos,Mamadu Mbodj, –Zvezdina deca-hahahaha,buducnost Zvezde—Golmani Kahriman 31 god, Supic 33 god. Pavicevic uygred sa CG pasosem 35,god. Lukovic 34 god. Sikimic 33 god,Andjelkovi’ 30 god. Stojanovic Caki 32 god — za rad kupljene titule, sve se mora istrpeti, pa i sve ovo, jednom ce sve to obiti o glavu CZ

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter