1
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

TEO OPREZAN: Videli smo šta su Česi uradili Hrvatima…

Objavljeno: 14.09.15 u 15:24

Još Česi u sredu od 18.30, a onda slede dva meča i borba za medalju. Naravno, daleko od toga da izabranike Aleksandra Đorđevića čeka lak posao prekosutra, svestan je toga i Miloš Teodosić.

Naš plej kao prvo ističe da treba zaustaviti Tomaša Satoranskog.

– On ima jako dobar turnir. Lopta je stalno u njegovim rukama. Moramo da ga zaustavimo, moramo da sprečimo njegovu vezu sa ostalim igračima – rekao je Teo.

 Srbiju čeka ozbiljan posao.

– Kako neko ko ih je gledao protiv Hrvata može da veruje da će to biti lagan zadatak? Pokazali su šta mogu da urade. Neće biti nimalo lako. Oni ulažu mnogo energije kada igraju, imaju veoma dobru odbranu. Znamo da će nam biti teško –  rekao je Teodosić, a prenosi Eurohups.

I dok se u tri duela polufinaliste jasnije vide, jedan je neizvestan – onaj između Grčke i Španije.

– Veoma je teško napraviti bilo kakvu prognozu. Veliki je to meč. Očekujem veliku borbu. Mislim da te reprezentacije nisu srećne što se sreću ovako „rano“ – zaključio je Teo.

Naši momci su danas išli u šetnju, koja se nadamo se nije završila kao prethodna u kojoj je učestvovala odabrana trojka.

Podsetite se i kakav rasplet na šampionatu je za naš sajt isprognozirao Milan Gurović.

0
0

1 Komentara

  1. Dosta će zavisiti od Teodosića i Satoranskog, uz Parkera sigurno dva najbolja pleja na ovom Eurobasketu. Satoranskog će čuvati Pefi, a verovatno i Gagi kad Stefan ne bude na terenu. Jan i Bjelica se odlično poznaju iz Fenera i to će biti super-zanimljiv duel. Sve u svemu, mislim da nema razloga za neki strah od Češke, jer meč sa Hrvatima nije dobar reper iz više razloga. Hrvati su jednostavno luzerska ekipa, bez obzira na imena, dok je Srbija tim sa velikim T. Srbija se do sada najbolje pokazala od svih pretendenata za medalju, a još nije odigrala najbolji meč. Ima još dosta zalihe u Bogdanu, koji može da zakopa svakog protivnika ako mu je dan, Kalinić takođe nije na nivou iz prošle sezone, Milosavljević tek hvata zalet.. Očekujem finale Srbija i Francuska/Španija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter