13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENA: Nema opštih izbora u Zvezdi, prihvaćeni zahtevi Delija

Objavljeno: 14.09.15 u 21:54

Posle sastanka Svetozara Mijailovića i Delija doneta je odluka da ne budu raspisani opšti izbori, već samo predsednički, prenose Novosti.

To znači da bi došlo i do promene statuta. Ipak, Upravni odbor je time želeo da prihvati zahteve Delija. Tako će Skupština kluba ostati u istom sazivu, a jedino će biti promena u vrhu. Biraće se novi predsednik, a kao kandidati se pominju Nebojša Čović, Petar Škundrić i Ivica Tončev. Takođe, navijači Crvene zvezde su tražili da pravo glasa imaju samo oni članovi koji su obnovili članarinu kluba do 6. septembra, kao i da se na birališta izađe najkasnije 15. oktobra, a ne u decembru kako je planirano.

Podsetimo, izbori za novo rukovodstvo Crvene zvezde biće raspisani u utorak.

0
0

13 Komentara

  1. Tako je to kad klub vode krimosi, i neka neko kaze da nam klub ne vode placene vodje navijaca sa dosijeima, sta sa nama obicnim navijacima koji sluzimo da placamo clanarine, dokle bre vise, lopovluka i marifetluka, ajmo najbolje BOGDANOVA za predsednika i kraj mada i ovaj nas dr. nema tanji dosije

    0
    0
    Odgovori
  2. Не знам ко је измислио овај начин управљања клубом за време В.Лукића и због чега су га навијачи прихватили? Тада нису размишљали да неко може учланити целу политичку странку и надгласа Делије,који су тренутно најбројнији чланови клуба.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sto nisi obnovio clanarinu kao sav normalan svet u junu i pocetkom jula? Lako je biti sa klubom kad izbije na prvo mesto,pocne dobro da igra i sve deluje super… Ovo su sasvim realni zahtevi,prvo videti ko ce da podnese kandidaturu pa razmisliti za koga glasati. Tim je selektirao Bozovic,a ne Terzic. Kad su dovodjeni Gavric i Cvetkovic tad je trener birao i bio kriv a Terzic ispunjavao zelje jel??? Isto je i sada.Kokeza,Toncev i ostali da ne vide stadion nikad vise…a Vesic ne daj Boze ni utakmicu naseg kluba na TV-u.

    0
    0
    Odgovori
    • Ти се разумеш као марица у кривог стојка ! Да није било тог Кокезе не би у Звезди било Срнића,Мрђе нити Милијаша да неће Ристовић Човићев зет да ми води прелазни рок.

      0
      0
      Odgovori
  4. Treba zabraniti glasanje novih clanova, znam da su uclanjeni ljudi od 50,60 god a nisu nista popunili vec sam dali svoj potpis na obican papir, neki nisu znali ni za sta daju potpis, isto tako nebi ni glasali vec bi neko uzeo njihov glas? Sto ste se sad sjetili da se uclanite, dje ste bili do sad ?

    0
    0
    Odgovori
    • Ти тако паметан мора да си се родио у Црној гори !? Што смо онда позивали људе да се учлањују !? Сад сваки од њих може са пуним право да тражи назад паре ! Значи Богданов,Вучковић и екипа статут могу да мењају кад хоће !? Да га кроје како хоће ! И онда доведу Човића за којег гласа 500 људи и он има легитимитет ! Најбоље да та екипа оснује свој клуб и онда можете да радите шта хоћете !

      0
      0
      Odgovori
  5. Ovo je smesno. Vodje navijaca ili narkodileri diktiraju politiku kluba. Ko zna sta su BBRS dogovorili sa Covicem. Za Terzica mesto u novom UO mora da ima. Ipak je ovaj tim koji je pobedio partizan on selektirao !!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Bravo Mitre…imamo mnogo dobar tim,polako se gledaoci vracaju na stadion posto imaju sta i da vide,dug smanjen,veci uticaj u fss,mnogo dobrog trenera…i sad treba sve iznova?gde je logika tu

    0
    0
    Odgovori
  7. To se navijaci sa severa plase kako ce da glasaju navijaci iz unutrasnjosti koji nisu korumpirani kao sto je jezgro Delija. Sta sad, ja sam danas obnovio moju clansku kartu a oni hoce da mi oduzmu pravo glasa? E pa to nije po statutu kluba i ako tako urade onda cu traziti od kluba da mi vrati pare nazad!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter