1
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

NOVI PLEJMEJKER ZVEZDE: Čuo sam da su Zvezdini navijači najbolji…

Objavljeno: 14.09.15 u 10:31

Posle eliminacije Izraela od Italije, Gal Mekel se okreće novom klupskom izazovu i karijeri u Crvenoj zvezdi.

Izrael je sinoć poražen od Italije sa čak 30 poena razlike i tako takmičenje na Eurobasketu završio u osmini finala, posle osvojenog drugog mesta u grupi A.

– Veoma razočaravajuće. Čekali smo dugo na ovaj meč, ali smo imali mnogo grešaka, nismo dobro skakali u napadu. U trećoj četvrtini su skočili na nas, i nismo mogli posle da se vratimo u igru – rekao je Mekel posle meča sa Italijom, a pohvalio je i reprezentaciju Srbije:

– Kratko sam gledao Srbiju, ali poznato je da je to jedna od najjačih reprezentacija u Evropi – rekao je Mekel.

On je od ovog leta novi plejmejker Crvene zvezde i ovoj eliminaciji Izraela mogao bi da se obraduje Dejan Radonjić, koji će tako ranije imati na raspolaganju organizatora igre sa NBA pedigreom.

-Veoma sam uzbuđen što ću igrati u Zvezdi. Još uvek nisam upoznao timske drugove, ali sam čuo sve najbolje i o njima i o atmosferi koja vlada na Zvezdinim utakmicama. Bio sam na tribinama na meču između Zvezde i Makabija – rekao je Izraelac, a zatim prokomentarisao Sofoklisa Skorcijanitisa, kao i očekivanja u Crvenoj zvezdi u narednoj sezoni.

– Nisam igrao sa Skorcanitisom, ali sam igrao protiv njega. Čuo sam se sa mojim prijateljima u Makabiju, rekli su mi je sve najlepše o njemu. Želim da osvajam titule sa Zvezdom i stignem u Evroligi što je dalje moguće – najavio je Mekel.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter