0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

‘LETEĆI ČEH’: Oduvek sam želeo da igram protiv Srbije na Eurobasketu!

Objavljeno: 14.09.15 u 09:04

Jedna od najvećih uzdanica češke reprezentacije Jan Veseli kaže da ne može da dočeka duel sa selekcijom Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Češka je u osmini finala napravila poprilično iznenađenje, možda ne toliko eliminacijom Hrvatske, koliko načinom na koji je to urađeno. U jednom momentu Česi su vodili i sa 29 poena razlike, na kraju je bilo 21, sasvim dovoljno da ih bilo koji sledeći protivnik shvati veoma ozbiljno. A sledeći će im biti baš reprezentacija Srbije.

– Jedva čekam tu četvrtfinalnu utakmicu. Biće to neobičan osećaj za mene, ali uvek sam želeo da igram protiv Srbije na Evropskom prvenstvu. Nadam se dobroj igri – rekao je Jan Veseli.

On je istakao zajedništvo i timski duh koji vlada u timu Češke, kao i činjenicu da je sve ovo za njih iskustvo od neprocenljivog značaja.

– Imali smo šta da naučimo na prošlom prvenstvu, iskusniji smo dve godine, sve radimo zajedno, družimo se i stvorili smo dobru hemiju, što se vidi na terenu.

Ukoliko ste propustili, pročitajte našu analizu češke reprezentacije. Poznat je i termin u kom će u sredu igrati naša reprezentacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter