0
Ostali sportovi

GOLF: Maio i Stojiljković prvaci Srbije (FOTO)

Objavljeno: 14.09.15 u 11:22

Italijan Stefano Maio i Aleksandar Stojiljković okitili su se titulama na završenom Otvorenom i Nacionalnom golf prvenstvu Srbije u konkurenciji mid amatera.

Maio, koji je direktno sa golf terena otišao pred oltar i svojoj izabranici izgovorio sudbonosno „da“, je dvodnevno takmičenje završio sa ukupnim rezultatom +8. Drugi rezultat i titulu nacionalnog golf prvaka Srbije osvojio je Stojiljković sa +15, dok je treće mesto pripalo Nemcu Diteru Rotnigu koji je imao +16.

Slaba kiša na početku prvog dana i magla drugog dana nisu previše uticali na kvalitet igre, pa je ukupno 27 golfera ostvarilo vrlo dobre rezultate.

Drugo mesto u nacionalnoj konkurenciji zauzeo je Milan Velisavljević sa +25, dok je treća pozicija pripala Goranu Laloviću sa +29.

Titulu u konkurenciji dama osvojila je Maja Ilić sa ukupno 195 udaraca, ispred Irene Suturović Bogdanović koja je imala 212.

 Stojiljkovic Maio 1

Sezona na terenima Golf kluba „Beograd“ se zahtukava, a ove nedelje na programu su dva turnira. U sredu počinje dvodnevni Pro-am, na kome učestvuju i profesionalni igrači, dok će se ovog vikenda igrati Dajners klub golf turnir, peto takmičenje u okviru ovogodišnjeg Mastersa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter