0
ATP

FOTO: STARSPORT

EKSPLODIRALA BI DVORANA U LILU: ‘Spartanac’ će skoknuti da bodri ‘Orlove’?!

Objavljeno: 14.09.15 u 15:34

Igraju maestralno puleni Saleta Đorđevića, a to oduševljava i prvog reketa planete Novaka Đokovića. Nije isključeno da Nole skokne do Lila i isprati završnicu šampionata…

Cela pleneta se divi Noletu, Spartancu, koji je rano jutros po srpskom vremenu osvojio jubilarni 10. gren slem trofej, a on svim srpskim sportistima.

– Mogu skroz da se poistovetim sa onim što rade košarkaši, košarkašice, Ivana Španović, odbojkaši, odbojkašice, fudbaleri, apsolutno svi… Uzajamno se podržavamo i kada god imam priliku pokušavam da je iskoristim da ih pratim i podržim. Možda ću to uraditi sada za košarkaše kada se vratim u Evropu. Želim im sve najbolje, oni vrlo dobro znaju koliko su kvalitetni. Šaljem im svu svoju snagu, energiju i podršku – rekao je Ðoković za RTS posle osvajanja US opena i pobede nad Rodžerom Federerom.

Srbija, sportska sila kakve nema na svetu. zamislite na jednom mestu Noleta, Saleta, Tea… 

Košarkaši Srbije u sredu od 18.30 igraju protiv Češke četvrtfinale prvenstva Evrope. Saznajte kako na taj duel gleda Miloš Teodosić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter