0
Evropske lige

FOTO: realmadrid.com

BENITEZ: Ne znam da li je Ronaldo najbolji kojeg sam trenirao, ali…

Objavljeno: 14.09.15 u 18:01

Trener Real Madrida Rafael Benitez izjavio je da nije siguran da je Kristijano Ronaldo najbolji fudbaler koga je trenirao, ali da je Portugalac trenutno najbolji na svetu.  

– Ne mogu da kažem da li je Kristijano najbolji igrač kojeg sam trenirao, pošto sam radio sa mnogo kvalitetnih igrača. U ovom trenutku, on je definitivno najbolji na svetu – rekao je Benitez i dodao:

– Imao sam sreću da gledam Alfreda Di Stefana i Raula, koji su kao i Ronaldo rođeni pobednici, a koliko su to veliki igrači, najbolje pokazuju brojke – istakao je Benitez, koji se potom osvrnuo na promenu taktike sa Geretom Bejlom na poziciji ‘desetke’.

– Bejl mora da ima veću slobodu kretanja i zato igra iza napadača. On može odlično da izbalansira prostor između Ronalda, Benzeme i Iska ili Rodrigeza. Ovako ćemo biti opasniji po gol protivnika – istakao je Benitez.

Podsetimo, Ronaldo je postigao pet golova protiv Espanjola za vikend, a Real Madrid u utorak od 20:45 dočekuje Šahtjor u prvom kolu Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter