1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UGO VIJEIRA: Golovi za pokojnu suprugu

Objavljeno: 13.09.15 u 08:49

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan u 149. večitom derbiju, u 9. kolu Superlige Srbije sa 3:1, na svom stadionu „Rajko Mitić“.

Jedan od najvažnijih faktora pobede crveno-belih bio je Portugalac, Ugo Vijeira koji je sa dva prelepa gola, praktično u solo režiji, doneo trijumf svom timu.

Posle trijumfa pred domaćim navijačima Vijeira, koji je ove sezone igrao solidno, ali kome su golovi i te kako nedostajali, izjavio je da pogotke najljućem rivalu posvećuje tragično preminuloj supruzi.

– Srećan sam zbog golova u drago mi je zbog ovako bitne pobede. Golove sam posvetio preminuloj ženi. Mnogo mi znače ovacije stadiona, lako je igrati kad je ovakva atmosfera – rekao je Vijeira.

Zadovoljan trijumfom bio je Argentinac iz tabora Crvene zvezde, Luis Ibanjez.

– Verovao sam u sebe i saigrače. Zadovoljan sam što naši navijači srećni odlaze kući. Hvala im još jednom, amosfera je bila zaista sjajna – istakao je Ibanjez, prenosi B92.

0
0

1 Komentara

  1. Ja se izvinjavam autoru, ali imam pitanje – da li neko proverava tekstove kacene na portal? Toliko gresaka u toliko kratkom tekstu – to je nemoguće.

    pogotke naljućem rivalu posvećuju tragični preminuloj supruzi
    Hvala im još jednoma

    Pretpostavljam da je to sve zbog zurbe, ali ipak, ne valja da na takvom portalu desavaju se takve greske.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter