6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STEFAN BABOVIĆ: Ništa nije teško kao poraz u derbiju

Objavljeno: 13.09.15 u 08:31

Vezista Partizana, Stefan Babović, bio je rezigniran posle poraza od Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“ rezultatom 3:1.

– Nema ništa teže od izgubljenog derbija. Ovo je veliki udarac za nas, ali ima još mnogo da se igra. Videćemo šta će nam doneti novi sistem takmičenja – kazao je Babović.

– Moramo da smognemo snage da se izvučemo uz ovih problema i da pokažemo zajedništvo. Lako je biti zajedno kada se pobeđuje – naglasio je Babović.

– Zvezdina pobeda je zaslužena i čestitam im. Primili smo golove iz udaraca van 16 metara, a na početku utakmice smo prihvatili jurnjavu koja nama ne odgovara. Oni su se bolje snašli, trebalo je mirnije da igramo – smatra je Babović, prenosi B92.

0
0

6 Komentara

  1. Oterasmo lukaca i ilica slovenca, ko je kriv………………. pa stavi zivkovica na gol…2 suta u drugom p. i 2 gola kroz ruke.sramoto,ne bi stao na gol da nije najgoreg trenera milinkovica!

    0
    0
    Odgovori
  2. netreba niko da dođe poterati svu tu bagru i nedati im mesecima lovu za jadno igranje e tako se kažnjava pa da vidis kako se onda igra.a žile odkako ga onaj debil vučelić htio dati ugovor od milion evra nemoze se sastati s loptom

    0
    0
    Odgovori
  3. Teze od poraza u derbiju je kad tebe vidimo u timu Partizana. Covek koji je bio na korak od prelaska u Zvezdu, covek koga je publika vec jednom isterala iz Partizana, zahvaljujuci bogatom tati i lopovskoj upravi moze u svakom trenutku da se vrati. I ne samo da se vrati, vec i da bude kapiten. Sramota. Nema druge, ili pun stadion na sledecoj utakmici, pa da se isteraju indijanci, ili da niko ne dodje pa da se nesto pokusa bojkotom. Ipak, mislim da od toga nema nista jer se na primeru Vujosevica videla nasa odlucnost i postojanost. Spali smo na najnize grane.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter