97
Košarka

ŠARIĆ OMALOVAŽAVA SRBIJU: Kakvi Srbi? Imaju dva igrača, a ovo ostalo…

Objavljeno: 13.09.15 u 11:09

Hrvatska je sebi već zakazala četvrtfinalni duel na Evropskom prvenstvu sa selekcijom Srbije.

Iako ni „Kockasti“ ni „Orlovi“ još nisu ni počeli svoje mečeve osmine finala, otac Darija Šarića, 12. pika s NBA drafta 2014. godine i bivši košarkaš Predrag Šarić sa puno omalovažavanja govorio je o aktuelnim vicešampionima sveta.

– Imaju tog Teodosića, imaju tog malog Bjelicu koji ima iskustva, ali ovo drugo… ako ćemo gledati Kalinića ili Simonovića, o čemu pričamo!? Ipak naši igrači igraju u velikim klubovima, pa mi imamo tri NBA igrača! Prema tome, to je jedna utakmica. Šta ako Srbi ne pogode? Šta ako Teodosić sve uprska kako već zna? Treba i tog malog Bogdanovića zaustaviti, ne puštati ga da šutira jer je opasan ako se pusti, i to je to – rekao je Šarić senior.

Predrag Šarić se tu nije zaustavio.

– Ma kakvi Srbi, kakav bauk! Tačno je da igraju svi, da imaju 12 igrača, da su složni, da imaju tog vođu Teodosića koji deli sve te lopte i organizuje igru, ali ljudi moji, o čemu mi pričamo!? – pitanjem je sve rekao Šarić stariji, piše Jutarnji list.

0
0

97 Komentara

  1. Ubice ih kompleksi!!!Mogu samo da nas mrze,samo to i nista vise!!!A brat Jan ih je bas razVESELIO… 3:)

    0
    0
    Odgovori
  2. U pravu si oni bi od nas izgubili 20 razlike on covek ne shvata da smo mi ekipa ne salomivih oni od gruziju gube na svom terenu sta tu onda treba da se prica,on nesto govori za bjelicu koji je unistio Špance nesto prica za nase igrace a ne vidi svoje oni moze da imaju i 20 Nba igraca džabe im to kad i dalje nece da igraju kao tim 😉 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. To je bio Šarićev jutarnji komentar za „Jutarnji liust“, jedva čekam večernji komentar za isti list…ako ga uopšte bude?! :)))))

    0
    0
    Odgovori
  4. Koliko ovaj diletant zna o košarci pokazao je danas protiv Čeha.Neka zahvale Bogu što su ih Česi naduvali sa 20 razlike da suigrali sa nama ne bi ni smeli da se vrati u lepu njihovu PM

    0
    0
    Odgovori
  5. Vido ja njegovog sina protiv Češke, ta 3 nba igrača su sa svojom ekipom izgubili 21 koš razlike. Mi sa ,,malim“ Bogdanovićem, Bjelicom, Teodosićem i svima ostalima uništimo svakog ko nam se nadje na putu a njih zaustavlja Češka. Pa o čemu onda taj čuk priča.

    0
    0
    Odgovori
  6. Hahahahaha…neka ga podsete veceras na ovo sto je izjavio.Da li ce coveku biti bar malo nelagodno sto je ispao ovoliko glup.Mislim da je hteo da se sto vise dodvori vlastima jer je po nacionalnosti Srbin,sto mu i ime i prezime kazu.Najveci biser je kad uporedjuje Kalinu sa bilo kim a Kalina bolji od svih njihovih igraca.Sin mu je dobar igrac,cak je i on bio dobar kosgeter u generaciji sa Drazenom ali su mu izgleda vrane ispile mozak,pa varnici na sve strane.

    0
    0
    Odgovori
  7. Sta ce jadnici ne znaju nista drugo nego nekog omalovazavati,svu su svoju velicinu pokazali do sad i njihova 3 NBA igraca 😀

    0
    0
    Odgovori
  8. Nasmijali smo se GROHOTOM na komentare seniora ….ha, ha, ha naročito posle utakmice sa Češkom… ,,SAD SE I BABO ČEŠKA PO GLAVI,, TOČKA.

    0
    0
    Odgovori
  9. Da zato hrvati sa svojima 3 NBA igraca idu kuci a srbi igraju dalje. Momak zeznuo si se nije to Fußball pa da mislis da ste bolji 🙂

    0
    0
    Odgovori
  10. Umorili se hrvatići. Pa otišli malo da se okupaju da uhvate još koji sunčan dan. Da ne dangube.
    A ovi naši loši igrači (Kalinić, Simonović) daju više nego ti njihovi čuveni NBA igrači.
    Ma Srbi i kad ne ide pobjeđuju.
    Malo po malo.
    A u finalu daj bože da ih baš ide.

    0
    0
    Odgovori
  11. Umorili se hrvatići. Pa otišli malo da se okupaju da uhvate još koji sunčan dan. Da ne dangube.
    A ovi naši loši igrači (Kalinić, Simonović) daju više nego ti njihovi čuveni NBA igrači.
    Ma Srbi i kad ne ide pobjeđuju.
    Malo po malo.
    A u finalu daj bože da ih baš ide.

    0
    0
    Odgovori
  12. Umorili se hrvatići. Pa otišli malo da se okupaju da uhvate još koji sunčan dan. Da ne dangube.
    A ovi naši loši igrači (Kalinić, Simonović) daju više nego ti njihovi čuveni NBA igrači.
    Ma Srbi i kad ne ide pobjeđuju.
    Malo po malo.
    A u finalu daj bože da ih baš ide.

    0
    0
    Odgovori
  13. Gospodine Saricu vidim pobedili ste Cesku sa ta Vasa 3 NBA igraca. Imate prilike da pratite profesore kosarke na RTS1,jer sumnjam da ce HRT da prenosi kosarkasku svetsku silu i Vasu najvecu nocnu moru

    0
    0
    Odgovori
  14. Gospodine Saricu vidim pobedili ste Cesku sa ta Vasa 3 NBA igraca. Imate prilike da gledate profesore kosarke na RTS1,jer sumnjam da ce HRT da prenosi utakmicu kosarkaske svetske sile i Vase najvece nocne more.

    0
    0
    Odgovori
  15. Vidim gospodine Saricu pobedili ste Cesku sa ta Vasa 3 NBA igraca 😛 Evo imate priliku da gledate profesore kosarke na RTS 1,jer sumnjam da ce HRT da prenosi utakmicu kosarkaske svetske sile i Vase najvece nocne more.

    0
    0
    Odgovori
  16. Толико сте лоши да би ммогли и са једним играчем да вас победимо.

    0
    0
    Odgovori
  17. sad je pojeo ogromno govno ovom izjavom i sad jer su njegovi izgubili,podrigivace to govno narednih godinu dana

    0
    0
    Odgovori
  18. Evo vas deru Česi ustašo, trebate vi još go=ana da pojedete da bi igrali sa Srbijom, a ne da je dobijete, ustaše su ustaše, mamaru vam je**m retardiranu…

    0
    0
    Odgovori
  19. Mozda Srbija nije bauk ali je cinjenica da je Hrvatska jedna neukompovana ekipa. Zao mi je samo sto nece doci do tog meca posto ce verovatno izgubiti od Ceske

    0
    0
    Odgovori
  20. A koji si sad pa ti…..Mislim ko je ovaj mali seronja,Saric,nikada cuo….a vidim,“pobedjuju“cehe,hahahahahahaha……..

    0
    0
    Odgovori
  21. prvo češku pobijedite pa onda pričajte o srbiji,
    a imate tri igrača u NBA koji su više minuta odigrali na ovom prvenstvu nego ukupno u NBA ligi

    0
    0
    Odgovori
  22. Ako se neko pita zašto Srbi Krajišnici nisu ostali u „demokratskoj“ HR, to je zato da im deca jednog dana nebi postala ovakva go*na.

    0
    0
    Odgovori
  23. Zaboravio covek da spomene trenera Djordjevica! Onog djordjevica sto im je zavukao trojku u poslednjoj sekundi pre mnogo godina u Atini!!!

    0
    0
    Odgovori
  24. Sahovnicari dobicete i vi po dupetu pa ce posle da vas boli guza jjjjjjjjjjooooooooojjjjjjjSRBIJA DO KONACNE POBEDE, ZIVELA SRBIJA

    0
    0
    Odgovori
  25. Hahahaha dobar…dobar vic 😀
    Volim kad me neko ujutro oraspolozi i nasmije svojim glupim izjava o kosarkasima Srbije iz prostog razloga mrznje…hahaha joooj ti hrvati i njihov smisao za humor :)))))))

    0
    0
    Odgovori
  26. Hahahahha ludi ovi hrvati…svasta im se mota po glavi…koliko su dobri nece ni osminu finala proci a vec gledaju na nas..kompleksi..

    0
    0
    Odgovori
  27. Šariću misliti da je sve u NBA i igračima u najplaćenijim klubovima. U nas Srba postoji jedna poslovica „Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka“.

    0
    0
    Odgovori
  28. Ma nismo mi velesila ko gruzija…jer je NBA merilo a…imaju i druge reprezentacije NBA igraca pa su pukle..sta ti decko lupas, nis izasao iz zemlje kad si igrao kosarku i zato si strucnjak

    0
    0
    Odgovori
  29. Да ли то прича Србин католичке исповести, који живи у држави насталој на злочинима чињеним у логору Јасеновац и протеривањем Срба православне вере. Да ли је то причају представници геноцидног народа који је по ко зна који пут хтео да буде бољи од свог непризнатог узора Срба и Србије и није ми јасно шта коментаришу нас када су бољи. Можда је у питању страх од доминације Србије.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter