0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

PREMIJER LIGA: ‘Lisice’ od 0:2 do velike pobede (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.15 u 19:00

 U predposlednjem meču 5. kola Premijer lige, Lester je na svom stadionu savladao Aston Vilu 3:2, iako je gubio 0:2.

„Lisice“ su čudo. Bile su na korak od ambisa, a onda su se na neverovatan način vratile, preokrenule i slavile. Aston Vila je povela u 39. minutu golom mladog Griliša, kome je ovo bio prvi pogodak u Premijer ligi. Kada je Žil na asistenciju Abgonlahora u 63. minutu povisio na 2:0 za Aston Vilu, svi su otpisali domaćina.

Međutim, u poslednjih 20 minuta došlo je do neverovatnog preokreta. Prvo je De Let u 72. minutu smanjio na 1:2, a samo deset minuta kasnije i Vordi izjednačio rezultat. Do poptunog preokreta Lester je stigao u 89. minutu. Centrirao je Mahrez, Dajer udario loptu glavom, koja je završila u golu, a da on toga nije bio ni svestan. Naime, omaleni napadač se sudario sa golmanom Aston Vile, Guzanom i ostao bez svesti. Pobedom „lisice“ su se popele na drugo mesto i uz Mančester siti su jedini tim bez poraza u Premijer ligi. 

Izvor: Videa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter