0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

PEH ZA ČUKU: Bez Regana šest nedelja

Objavljeno: 13.09.15 u 11:53

U duelu protiv Radnika osvojena su tri boda, ali je FK Čukarički ostao bez jednog od najboljih veznih igrača Obenga Regana koji je u 8. minutu meča protiv ekipe iz Surdulice morao zbog povrede da napusti teren.

 

Posle nesmotrenog starta igrača gostiju dobio je jak udarac i uz bolnu grimasu otišao je u svlačionicu. Dijagnoza nije bila ni malo prijatna. Pregledi su urađeni kasno sinoć na Urgentnom centru.

– Reč je o prelomu fibule, odnosno prelomu potkolenične kosti. Malo iznad skočnog zgloba. Prelom se dogodio kao posledica snažnog udarca. Potrebno je oko četiri sedmice da kost zaraste. Posle toga Regan će se polako uključivati u trenažni proces kroz individualni rad. Biće van konkurencije za tim negde oko mesec i po dana – objasnio je član medicinskog tima Čukaričkog, fizioterapeut Branislav Đukić.

U ekipi Čukaričkog zbog povreda već su odsutni kapiten Igor Matić i levi bek Đorđe Bašanović. Očekuje se da bi Matić možda mogao da bude spreman za meč idućeg kola, protiv Javora u Ivanjici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter