5
Evropske lige

FOTO: Maccabi Tel Aviv

KAKAV DANAK NEISKUSTVU: Težak kiks Rajkovića u Izraelu (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.15 u 11:31

Reprezentativac Srbije i doskorašnji kapiten Crvene zvezde, Predrag Rajković nedavno je stao među stative telavivskog Makabija.

Međutim, treće kolo izraelskog šampionata mladi čuvar mreže neće pamtiti po dobrom.

Naime, bivši golman Crvene zvezde napravio je veliki kiks u svom drugom nastupu za ekipu Slaviše Jokanovića i tako značajno doprineo remiju Šmone protiv učesnika Lige šampiona.

Rajković je u 20. minutu istrčao sa namerom da izboksuje loptu, ali je ofanzivac domaće ekipe bio je brži i glavom je zatresao mrežu za 1:0.  

Srećom po Rajkovića, njegov tim je, makar, uspeo da izbori remi…

(youtube: one)

0
0

5 Komentara

  1. Znam odavno momka i da nije imao ljude i **gurače** da ga guraju nikada ne bi bio tu gde jeste, jer objektivno dečko je velika kiksara, ali je to Srbija, ako imaš čoveka da te gura ne treba ti mnogo kvalitet. Tek će se videti kolika je rupa mali, pa živi bili za dve-tri godine eto njega u Ofkani, ili radničkom iz Niša, ili u grčkoj drugoj ligi. Jedina prednost je što ima za sve , a mali se dovatio malo love i to je to, čist menadzerski igrač, za pare.

    0
    0
    Odgovori
  2. Moze te pod prozor samo da mu prdne te kad su osvojili svetcko prvenstvo tad ste se kleli u njega a sad znate neki djavo da komentarisete kikso pa svi kiksnu jaka stvar svaka cas decku kako brani nego jbg mi smo Srbi nama nevalja nikako

    0
    0
    Odgovori
  3. Tako to biva kada se rupa od golmana nasvira u novinama plaćenim člancima…
    Dok nije prodat, nije moglo da se živi od njega. Gori je bio i od Vučića… Po 5 naslova dnevno…
    Pa protiv Francuza bi nam više koristila treća stativa nego on što je bio na golu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter