0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BOGDANOVIĆ O MEČU ČEŠKA-HRVATSKA: Nezgodan je taj jutarnji termin…

Objavljeno: 13.09.15 u 20:59

Finska je u arhivi, naredni rival Srbije u etvrtfinalu Eurobasketa 2015. je Češka.

Dobro su se Finci držali tri četvrtine, ali je na kraju epilog ipak bio onakakv kakav se očekivao, pobeda Srbije.

– Nije bilo tako. Borili smo se i te tri četvrtine, dali smo sve od sebe. Finci su šuterski bili raspoloženi, pogodili su četiri od osam u prvom poluvremenu, probijali su se jedan na jedan i tražili ekstra pas i igrali su lepu košarku stvarno –  rekao je bogdan Bogdanović.

Očekivala se pobeda Češke nad Hrvatskom, ali ne i takva bezidejna i bezvoljna igra Hrvata. upravo iz tog duela su 0rlovi čekali rivala, a Hrvati su imali izuzetno zanimljivu najavu meča sa nama, do koga neće ni doći. imali izuzetno zanimljivu najavu meča sa nama

– Nezgodan je taj jutarnji termin i negde smo očekivali tako nešto da se desi. Moglo je i nama, videli ste kako su igrali Finci, ali koncentrisali smo se i nismo dozvolili da nam se desi takav kiks. Česi su nezgodni, igraju timski, videli ste kako igraju odbranu, igraju na mali broj poena, dosta tzranzicije, velike atlete – dodao je Bogdanović.

Osmina finala i četvrtfinala su najteži mečevi, da li su momci sada bar malo rasterećeniji?

– Nismo još, polako – rekao je Bogdanović za B92.

Upoznajte se potanje sa našim narednim rivalom, selekcijom Češke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter