7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MILINKOVIĆ: Sve je stalo posle evrogola…

Objavljeno: 12.09.15 u 22:39

Zoran Milinković nije bio zadovoljan izdanjem svojih igrača, posebno promašenim prilikama koje su uticale na rezultat.

Trener Partizana nije imao šta da kaže posle meča osim da čestita protivniku na zasluženoj pobedi. Zvezda je dala tri, Partizan jedan gol i to je uistinu i glavni razlog poraza.

– Mislim da je sve prestalo kod drugog gola Zvezde, evrogola. Ono što smo hteli, mnogo smo promašili, a velike utakmice to ne trpe. Nije nam pošlo za rukom i nogom, a Zvezdi nažalost jeste – rekao je Milinković posle meča.

Ipak, ono što je posebno istakao kao uzroz poraza jeste veća želja za pobedom igrača Zvezde, što zvuči pomalo čudno kada se zna da se radi o ‘večitom’ derbiju.

– Igrači Zvezde su pokazali ogromnu želju, dobili su više duela u prvom poluvremenu. Kada smo se vratili u egal, došao je drugi gol Zvezde – objasnio je Milinković.

Evo kakve su impresije posle meča bile trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića, ali i reprezentativaca iz poraženog tabora, Andrije Živkovića i Darka Brašanca. Takođe, Vukašin Jovanović imao je zanimljivu konstataciju posle meča, kada je moglo i da dođe do ozbiljnijeg incidenta na polupraznom stadionu.

0
0

7 Komentara

  1. Изгубио је јер Звезда на сваком месту у тиму има за класу бољег играча ! Посебно се то односи на везне играче Звезде !

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan iztrosen bez zelje i motiva , emotivno isprazen, zvezda agresivno Do 50min onda bez snage, slaba taktika partizan, Nekad se mora zatvoriti sredina a ne samo juris

    0
    0
    Odgovori
  3. Kizo mozes slobodno da objavis doktorat na temu „kako sam pobedio sam sebe.’
    Nije nama kriv drugi gol Zvezde,vec sto ti Kizo ne znas da postavis igru.Cesto sam kritikovao Nikolica zbog defanzivne igre,ali Kiza mag ce nas sa svojom taktikom 4 4 3 potpuno da unisti.
    Poceti utakmicu bez Jevtovica zadnjeg veznog je ravno samoubistvu,a da si pri tom jedinog igraca koji je mogao da ga zameni poslao na pozajmicu na koju ovaj nece.Mada kad covek realno pogleda ko sve igra u Partizanu Ivan Petrovic je sa pravom odbija,za neke u sadasnjem timu Partizana je Javier Mascherano licno.
    Druga stvar,pocnes utakmicu sa Saletom.Sale treba da igra 15 minuta pred kraj da smiri igru poveze redove,a ne da se juri sat vremena sa klincima od 20 godina.
    O Babovicu necu da pisem,nema svrhe,on za mene nije igrac Partizana,vec bi samo napomenuo sta je sa malog Lukica i zasto Ninkovic nije mogao da igra umesto igraca sa brojem 10 od samog pocetka.
    Treca stvar ne znam da li bi i jedan trener cak i ovi u opstinkoj ligi,stavio na levu stranu dva igraca koji niti su prosli pripreme niti su kad igrali zajedno i tako napravis autoput do svog gola.
    Jos jedna stvar,ne znam zasto nam je na golu covek koji je kriv za 2 kiks gola protiv Vojvodine.Evo i danas je primio jedan za koji je 100% kriv i drugi za koji je delimicno.Da li neko ovom coveku moze objasniti da moras stojati na gol liniji,a ne 10 metara od gola?Dali nas trenerski mag zna da mi imamo i golmana Kljajica koji je ovog Zivka Bufon licno.

    0
    0
    Odgovori
  4. Treneru i šefe struke ti si zalutao medju prave trenere. Tvoja sklonost eksperimentisanju pokazuje da nisi vredan funkcije koja ti je data u Partizanu.Hteo si da te svi slave kao velikog i pametnog, a ispao si glup i nesposoban , SA OVIM IZBOROM IGRAČA I postavkom uniptio si Partizan i odbranu titule, Sa ovakvim igračima ,ti izgubiš od Zvezde BRUKA.

    0
    0
    Odgovori
  5. Uplaseno, jadno, sa Saletovim kardinalnim kisom pre drugog gola, zamrznutom odbranom kod treceg, odsutnim Abuom ! Pa trener sprema ekipu za mec, ako ne znas da te podsetim !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter