3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROVOKACIJA I UMALO SUKOB: Ovako su navijači Partizana srušili ogradu i krenuli na centralnu ložu (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.15 u 23:07

Navodno je iz centralne lože stadiona ‘Rajko Mitić’ došlo do provokacija od strane domaćih pristalica što je naišlo na gnev navijača sa južne tribine.

Navijači Partizana ostali su zaključani na stadionu ‘Rajko Mitić’, zbog bezbednosne situacije dok se oko stadiona nisu razišli navijači Crvene zvezde. Za to vreme navodno je iz centralne lože stadiona došlo do provokacija od strane domaćih pristalica, što je naišlo na buran odjek među okupljenjim Grobarima.

Kao što vidimo na snimku, u velikom broju su se sjurili ka zapadnoj tribini, ali su stigli samo do zaštitne ograde, gde ih je sačekala žandarmerija i stala im na put. Rezignirani navijači Partizana počeli su da čupaju ogradu u čemu su i uspeli, ali se srećom, sve samo na tome završilo.

Evo kako je to izgledalo:

(youtube / HOT SPORT)

0
0

3 Komentara

  1. Није ту ништа било „наводно“, него су Гробари стварно пола сата били закључани из безбедносних разлога, а онда је неки идиот из истог тог обезбеђења стадиона пустио педесетак Ганфера на западну трибину, и то у ложу. Одатле су певали: „Гробари, јел нас чујете?“ Која је то организација безбедносна?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter