15
Domaći fudbal

PROCENE: Kladionice veruju u Zvezdu, Partizan zvanično skuplji, ali šta mislite VI? (ANKETA)

Objavljeno: 12.09.15 u 11:48

Ako je verovati proceni specijalizovanog poratala Transfermaerket, fudbalski klub Partizan skuplji je od Crvene zvezde.

Naime, prema proceni ovog specijalizovanog sajta koji se pretežno bavi određivanjem tržišne vrednosti igrača, Partizan vredi sumu od oko 21,45 miliona evra.

Sa druge strane, Crvena zvezda vredi samo 18,05 miliona evra. Jasno je da novac neće nikada igrati fudbal, ali u moderno vreme novčanice i te kako diktiraju rezultate.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Top 5 nasjkupljih igrača Crvene zvezde:

1. Luka Jović 1,5 milion
2. Ugo Vieira 1,5 milion
3. Marko Petković 1,5 milion
4. Mičel Donalt 1,25 miliona
5. Slavoljub Srnić 1,25 miliona

Top 5 nasjkupljih igrača Partizana:

1. Andrija Živković – 4 miliona
2. Miroslav Vulićević – 1,5 mliona
3. Gegor Balažic – 1,5 miliona
4. Darko Brašanac – 1,5 mliona
5. Alen Stevanović – 1,4 milona

[/stextbox]

Shodno približno sličnoj tržišnoj vrednosti klubova i njihovih igrača, ali i činjenici da su crveno-beli domaćini, kladionice daju prednost Crvenoj zvezdi u predstojećem 149. „večitom derbiju“.

Na pobedu Crvene zvezde jedna od vodećih domaćih kladionica iplaćeuje kvotu od 2.65. Trijumf crno-belih plaća se kvotom od 3.15, dok se nerešen ishod isplaćuje kvotom od 3.25.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Broj pobeda u dosadašnjih 148. mečeva:

Crvena zvezda – 64
Partizan – 44
Nerešeno – 43

 

[/stextbox]

 

Ko pobeđuje u 149. večitom derbiju?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

0
0

15 Komentara

  1. Jao grobari, stalno se vadite na Mazica, dajte samo jedan penal koji nije bio, zivo me zanima. Odracemo vas ovaj derbi, necete znati kako se zovete posle. Dobijamo 3-0 lagano…idemooooo

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisu kladionice glupe,manja je kvota za zvezdu iako je Partizan kvalitetniji i skuplji tim kako je to moguce.Mazicu je naredjeno da svira za zvezdu dva tri penala kako je i navikao ili da iskljuci nekoliko igraca Partizana ili ofsajd itd.zvezda mora pobediti zna se ko vadi bosu decu iz mecave…

    0
    0
    Odgovori
    • I,sta si pogodio od ovih tvojih nebuloza?Jedino ono da ce Zvezda da pobedi ali to je svako znao,ko se iole razume u fudbal.Koliko su penala svirali za Zvezdu a koliko su ograca grobarcica iskljuceni?Procitajte nekad vase nebuloze,posle zavrsetka utakmice,da vidite koliko ste glupi i smesni.Uvek trazite alibi unapred a svesni ste da nema veze sa istinom ali to ste vi i to je razlika izmedju nas i vas.Hvala ti Boze sto sam Zvezdas a ne otpadnik,poput ovog i slicnih gluperdi.

      0
      0
      Odgovori
    • Potpuno si u pravu,upravo je ova utakmica dokazala da se igra fudbalom protiv nameštanja.Sve bodove što ste do sad osvojili ste namestili ali protiv Zvezde to nije moguće jer je mnogo bolja.

      0
      0
      Odgovori
    • Pročitaj ovaj tvoj glupi komentar i ovih tvojih neznalica a pročitaj moj na kraju,pod imenom najrealnije pa vidi ko je poznavalac fudbala a ko analfabeta i ostrašćeni navijač.Zvezda je za dve klase kvalitetnija i da se nije zadovoljila sa 2 gola prednosti i povukla,mogla je da vas zgazi i nanese katastrofu.Nema stizanja do kraja prvenstva,ZVEZDA ŠAMPION.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ima da ih zgazimo kao macku, a transfer market nije realan…. Zivkovic 4 mil. smesni su…. Brasanac 1,5 ne da nisu realni nego strasno….

    0
    0
    Odgovori
    • Zgazismo vas ko mačku i sad se zavucite u rupe i da se ne javljate do kraja sezone,dokazali smo da smo dosta kvalitetniji,bar za one koji nisu znali,ja sam to tvrdio od početka a pogotovo od kad smo kompletirali ekipu.U pravu si za Živkovića i Brašanca,nerealne cene,prvi ne vredi više od milin ipo a drugi od pola miliona.

      0
      0
      Odgovori
  4. A sta kazu kladionice kolika je kvota da partizan bude sa igracem manje ili penal za zvezdu 🙂 KLADIONICE VERUJU MAZICU

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter