1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBEZBEĐENJE: Čak 2.800 policajaca na derbiju, angažovan SAJ za obaranje drona!

Objavljeno: 12.09.15 u 08:55

Upramicu između Crvene zvezde i Partizana večeras od 18:00 sati u ulici Ljutice Bogdana obezbeđivaće velike policijske snage.

Kao što smo ranije preneli, kapacitet stadiona „Rajko Mitić“ već je znatno smanjen iz bezbednosnih razloga za oko 15.000 mesta.

Prema navodima lista Inofrmer, čak 2.800 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova obezbeđivaće najveću utakmicu srpskog fudabala.

Na istočnoj tribini biće uspostavljene dve tampon zone, policija je spremna i za eventualnu pojavu drona nad stadionom, tako da će u saradnji sa Vojskom Srbije ometati određene frekvencije i radio signale, prenosi Informer pozivajući se na Sport.

Na krovu stadiona biće stacioniran SAJ-a sa zadatkom da se obori dron ukoliko se pojavi kod stadiona.
Zbog brojnih nemilih scena koje su na prethodnom derbiju napravili tifoze „bratskih klubova“ Rusije, Bugarske, Grčke, MUP je preko Interpola poslao obaveštenje da će stranim državljanima, sa navijačkim obeležijima koji su se uputili ka derbiju na graničnim prelazima biti zaranjen ulazak u Srbiju.

Desetorici huligana iz Beograda aktuelne su kazne, tačnije zabrana dolaska na derbi, a sve po Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na javnim skupovima.

Na stadion je zabranjen ulazak pijanim i drogiranim navijačima. Na stadionu će biti dežurni tužilac i sudija za prekršaje, koji će odmah procesuirati sve osobe koje naprave incident.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter